Ποια ηθοποιός έχει κάνει γυμνισμό;

Ποια ηθοποιός έχει κάνει γυμνισμό;

Εξομολογήσεις έκανε το βράδυ της Πέμπτης (22/12) η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου«Βράδυ». Η μεγαλύτερη ήταν ότι από τα 16 της περιμένει τον παρουσιαστή του show να πάει στο σπίτι της!

Η πρώτη καλεσμένη μπήκε δυναμικά στο πνεύμα της εκπομπής και είπε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ στον Κωστόπουλο: «Από τα 16 μου περιμένω να έρθεις ένα βράδυ σπίτι μου αλλά δεν ήρθες ποτέ». Και πρόσθεσε: «Με τις φίλες μου σε παίζουμε από τα δεκαέξι πέτρα ψαλίδι χαρτί».


Η συζήτηση συνεχίστηκε με ένα rewind της διάσημης ηθοποιού στη ζωή της, από ταπαιδικά της χρόνια στη γενέτειρα της Νότιο Αφρική, μέχρι και τη συγκατοίκησή της με τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Αποκαλύπτοντας την αφορμή της συγκατοίκησής του είπε: «Ήταν τότε που έγινε ο σεισμός ο μεγάλος. Επειδή έτυχε να πέσουν και των δυο τα σπίτια, ψάχνοντας σπίτια ο καθένας, βρήκα εγώ ένα σπίτι μεγάλο στο Περιστέρι και του είπα “ψήνεσαι;”.  Όλοι οι καλοί χωράνε! Έχει πλάκα. Η κόρη μου μένει από κάτω».

Αγαπημένο θέμα συζήτησης της Βίκυς είναι τα αγόρια, αν και η ίδια είπε ότι ο ένας και μοναδικόςμακροχρόνιος δεσμός, που έχει κάνει, είναι με τον πατέρα της κόρης της. «Έγινε ένας γάμος επειδή έμεινα έγκυος και κράτησε 7 χρόνια», λέει αλλά δεν χάνει το κέφι της!

Στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου, αν έχει κάνει ποτέ γυμνισμό, απάντησε ευθέως: «Έχω κάνει γυμνισμό. Μου αρέσει πάρα πολύ να κολυμπάω γυμνή. Στους άλλους δεν ξέρω, αν αρέσει. Έχω κάνει και με τον Γεωργούλη στην Άνδρο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς».

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ