Ποια διάσημα πρόσωπα «πούλησαν» στην Ελλάδα μέσα στην καραντίνα;

Ποια διάσημα πρόσωπα «πούλησαν» στην Ελλάδα μέσα στην καραντίνα;

Ποια διάσημα πρόσωπα «πούλησαν» περισσότερο στα περιοδικά την περίοδο της καραντίνας; Ποιοι είναι σταθερές αξίες και ποιες νέες εισόδους είχαμε; Οι φωτογράφοι ανοίγουν τα… φιλμ τους στο Happy Day…

Άγγελος Λίγκας: «Το πρόσωπο που ήταν επίκαιρο ήταν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού. Αυτό ήταν το hot ζευγάρι. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν και παραμένει στην κορυφή, η συμπεριφορά της είναι άψογη, το ίδιο και η Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα σου πει όχι, το ίδιο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τέσσερις μέρες πήγαινα συνεχώς στα Άχλα για την Ελένη Μενεγάκη και δεν έβγαινε ποτέ στην παραλία, μέχρι που ήρθα σε επικοινωνία με τον διευθυντή ενός περιοδικού και μου είπε ότι η Ελένη ήταν στην Αθήνα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν ήθελε ποτέ να τον φωτογραφίσουμε.

Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει μια φθίνουσα πορεία στις αμοιβές. Ένα απλό θέμα πριν από 5 χρόνια μπορούσε να πουληθεί 400 ευρώ και τώρα μπορεί να μην πουληθεί και καθόλου και αν το πουλήσεις άντε να πάει 80 – 100 ευρώ».

Παναγιώτης Αξιώτης: «Τα περιοδικά άρχισαν να θέλουν πολιτικά πρόσωπα, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορείς να πας σε αυτά τα σπίτια εύκολα, έχουν περισσότερη φύλαξη». Έχουμε επικεντρωθεί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik, στην Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερή αξία, ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, την Φαίη Σκορδά με τον σύντροφό της και την Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της».

Γιάννης Νταρίλας: «Αυτό που απασχόλησε πιο πολύ ήταν η σχέση της Φαίης. Αυτό είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται τα περιοδικά τον τελευταίο καιρό. Άλλο ένα ζευγάρι είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik. Είναι ένα ζευγάρι που έχουν επιρροή στο κοινό, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να τους βρούμε κάπου».

zappit.gr