Ποδοσφαιρίστρια απολύθηκε από την ομάδα και το… γύρισε στο πορνό (video – φωτο)

Ποδοσφαιρίστρια απολύθηκε από την ομάδα και το… γύρισε στο πορνό (video – φωτο)

Η 22άχρονη ανέβασε τον περασμένο μήνα ορισμένες προκλητικά βίντεο στο Snapchat, κάτι που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να τη στείλουν στο… ταμείο ανεργείας.

Το όνομά της είναι Μαντλίν Ράιτ και έπαιζε στην Τσάρλτον , η οποία όπως πολλές επαγγελματικές ομάδες έχουν και γυναικείο τμήμα, το οποίο μετέχει στο δικό του πρωτάθλημα.

Σε ένα από αυτά, η Ράιτ εμφανίστηκε να βρίσκεται σε ένα πάρτι και να εισπνέει «αέριο γέλιου». Σε άλλο έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι, την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce ή κρατούσε το σκυλί της αντί το τιμόνι.

Η Τσάρλτον απέλυσε την Ράιτ, τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές «δεν συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας». Η Ξανθιά καλλονή όμως εξέπληξε τους πάντες με την επόμενη της κίνηση.

Αντί να ψάξει για νέα ποδοσφαιρική ομάδα, η 22χρονη έκανε… στροφή στην καριέρα της. Με μήνυμά της στους λογαριασμούς της στα social media που διατηρεί, η Μαντλίν Ράιτ παρότρυνε τους ακολούθούς της να πατήσουν ένα σύνδεσμο που οδηγεί απευθείας στο προφίλ της στην πορνογραφική συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

Για να δει κάποιος τις νέες της «περιπέτειες» θα πρέπει να… σκάσει στην πλατφόρμα περίπου 36 ευρώ τον μήνα. «Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις» γράφει στην παρουσίασή της