Ποδοσφαιριστής κατηγορεί μοντέλο ότι ”έστησε” τη σχέση τους!

Ποδοσφαιριστής κατηγορεί μοντέλο ότι ”έστησε” τη σχέση τους!

Ποδοσφαιριστής κατηγορεί μοντέλο ότι ”έστησε” τη σχέση τους!

Εκείνος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές. Εκείνη έχει ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας, δοκιμάζοντας τον τελευταίο καιρό τις δυνάμεις της και στην υποκριτική. Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι, αλλά εκείνος την κατηγορεί ότι τον χρησιμοποίησε…

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζιόλης και την Εύα Λάσκαρη. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso με τους δύο σε τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια έρχονται να επαληθεύσουν τις φήμες περί… ειδυλλίου! Πολλές φορές όμως τα φαινόμενα απατούν… Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής.

”Έπειτα από πολύ καιρό βγήκα έξω με ένα φίλο μου. Πήγαμε στο κέντρο και μόλις τελείωσε το πρόγραμμά της η κυρία αυτή ήρθε και κάθισε στο τραπέζι μου. Δεν γνώριζα ούτε την παρουσία κάμερας, ούτε φανταζόμουν ότι την επόμενη μέρα “όλως τυχαίως” θα ήμουν σε εφημερίδες και sites και μάλιστα ως σύντροφός της.” εξηγεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξή του στη Real News κατηγορώντας ευθέως την Εύα Λάσκαρη ότι τον χρησιμοποίησε για να προβληθεί στα μέσα.

Το μοντέλο δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ποια είναι τελικά η αλήθεια; Ίσως… κρύβεται εκεί έξω! 

Ποδοσφαιριστής κατηγορεί μοντέλο ότι ''έστησε'' τη σχέση τους!

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ