Ρομά πλήρωσε άστεγο για να κάνει το εμβόλιο στη θέση του

Ρομά πλήρωσε άστεγο για να κάνει το εμβόλιο στη θέση του

Ρομά πλήρωσε άστεγο για να κάνει το εμβόλιο στη θέση του

Ένας άστεγος βρέθηκε στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα», επιδεικνύοντας την ταυτότητα για να κάνει το εμβόλιο. Όμως δεν ήταν η ταυτότητά του, αλλά εντέλει ενός Ρομά. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Λοιμωδών κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκάλυψε στο newsit.gr η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Φωτεινή Βρύνα: «Είχε έρθει με όλα τα στοιχεία του άλλου άντρα, αλλά δεν ήταν φυσιολογικός. Εμείς όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε στο νοσοκομείο, κάνουμε πάντα τσεκάρισμα των στοιχείων. Εκείνος έδειχνε ότι δεν ήξερε κάποια πράγματα που τον ρωτούσαν οι συνάδελφοι».

Η απίστευτη υπόθεση πλαστοπροσωπίας σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε στην πλατεία Ομονοίας. Γύρω στις 4 το απόγευμα ένας άνδρας Ρομά φέρεται να προσέγγισε έναν άστεγο, τοξικοεξαρτημένο ο οποίος φέρεται να πήρε 25 ευρώγια να κάνει το εμβόλιο στη θέση συγγενικού του προσώπου. Ο 46χρονος άστεγος συμφώνησε, πήγε στο νοσοκομείο, παριστάνοντας το άλλο άτομο. Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν το 100 και την υπόθεση τώρα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Βαρβάρας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα