Πίτσα “σπέσιαλ” είχε 47χρονος με κρυμμένο πιστόλι και γεμάτο το όχημα του με ναρκωτικά (φωτο)

Πίτσα “σπέσιαλ” είχε 47χρονος με κρυμμένο πιστόλι και γεμάτο το όχημα του με ναρκωτικά (φωτο)

Επίσης βρέθηκαν χάπια Ζάναξ, κοκαΐνη, φαιντανύλη και μεθαμφεταμίνη, δύο μαχαίρια, σφαίρες και ζυγαριές στο όχημα του

Έναν 47χρονο τσάκωσε η τροχαία, στη Νότια Καλιφόρνια που είχε κρύψει πιστόλι μέσα στο κουτί με την πίτσα του, ενώ κουβαλούσε και πολλά ναρκωτικά όπως Ζάναξ, κοκαΐνη, φαιντανύλη και μεθαμφεταμίνη.

Όπως αναφέρει η New York Post, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Kern ανακοίνωσε πως το περιστατικό σημειώθηκε στη Νότια Καλιφόρνια σε τυχαίους ελέγχους που έγιναν κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας.

Τότε, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αμάξι του 47χρονου Danny Carson, που βρίσκεται σε κοινοτική επίβλεψη, επειδή έχει παραβιάσει νομοθεσίες που αφορούν την οπλοκατοχή. «Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πριονισμένο κυνηγετικό όπλο και δύο γεμάτα πιστόλια, το ένα από τα οποία ήταν κρυμμένο σε ένα κουτί πίτσας πάνω από την πίτσα», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Επίσης, βρέθηκαν χάπια Ζάναξ, κοκαΐνη, φαιντανύλη και μεθαμφεταμίνη, δύο μαχαίρια, σφαίρες και ζυγαριές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο οδηγός και άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Οι άλλοι τρεις ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για τους Benjamin Vasquez, Krista Rutledge, και Saydee Vandehey, ενώ όλοι τους αντιμετωπίζουν διώξεις για όπλα και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι πιο βαριές κατηγορίες αφορούν τον Danny Carson, γιατί το όχημα ανήκε σε αυτόν.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη: