Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η παρεξήγηση με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η παρεξήγηση με τη Ναταλία Γερμανού

Για το κόψιμο του «50-50», την τηλεόραση, αλλά και για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

«Είχαμε γύρισμα τη Δευτέρα και την Παρασκευή έμαθα ότι δε θα γίνει το 50 – 50», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, ενώ παραδέχθηκε ότι στενοχωριέται που δε δουλεύει στην τηλεόραση. «Μου λείπει η τηλεόραση. Για μένα το “50 – 50” ήταν σταθμός στην πορεία μου. Στενοχωριέμαι που δεν δουλεύω στην τηλεόραση».


«Δεν έχω λύσει το βιοποριστικό μου. Αν δε δουλέψω θα έχω πρόβλημα», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Πέτρος Φιλιππίδης και συμπλήρωσε: «Έχω κάνει μια εμπορικά αποτυχημένη παράσταση και βρέθηκα χωρίς δουλειά. Η οικογένειά μου στάθηκε στο πλευρό μου, αλλά υπήρχαν και πολλοί άνθρωποι που μου γύρισαν την πλάτη… Όσο πιο ψηλά είσαι, τόσο πιο προσωπικά παίρνεις την αποτυχία». 

Όσο για την παρεξήγηση με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τελικά λύθηκε μετά από μήνυμα της παρουσιάστριας στο κινητό του ηθοποιού, είπε: «Είχε γίνει μία παρεξήγηση όχι με την ίδια αλλά με την εκπομπή της Ναταλίας. Είχα πάει στην εκπομπή, περίμενα αρκετή ώρα και δεν εμφανίστηκα… δεν υπήρξε καμία δικαιολογία… απλά σηκώθηκα και έφυγα, αφού περίμενα μιάμιση ώρα».

Δείτε το βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=3BDSghLWLSE

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ