Περιπέτεια υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Περιπέτεια υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Κοψοχόλιασε τους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν κατά τη διάρκεια των προβών στο θέατρο Ήβη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένη στην Πολυκλινική Αθηνών και μετά σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο…

Μόλις το έμαθε, η σύζυγός του έτρεξε κατευθείαν για να είναι στο πλευρό του.
”Ναι πραγματικά παρευρέθηκε εδώ και του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες. Χθες δεν είχαμε εφημερία κι έτσι μετά διεκομίσθη σε κάποιο άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο. Δεν τον κρατήσαμε εδώ. Ενδεχομένως στο άλλο νοσοκομείο και να έμεινε μέσα. Δεν ήταν πολύ καλά, δηλαδή δεν ήταν σε θέση να πάει μόνος του στο νοσοκομείο. Είχε πρόβλημα όμως αλλά όχι κάτι τραγικό” επιβεβαιώνει στο tlife πηγή από την Πολυκλινική Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε για ακόμα μία φορά αντιμέτωπος με την υπερκόπωση, αφού αυτό το διάστημα – και έχοντας μόλις ολοκληρώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία με τον ”Μπακαλόγατο” – βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για δύο παραστάσεις (το ”Ψέμα στο ψέμα” και το ”Φωνάζει ο κλέφτης”), ενώ παράλληλα προγραμματίζει και την επιστροφή του στην τηλεόραση με το ”Πενήντα πενήντα”.
Ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει την περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας ότι είναι μια χαρά.
Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ