Πέθανε πεντάχρονο παιδί μέσα σε δύο ώρες – Ξύπνησε με πονοκέφαλο και ξαφνικά άρχισε να βγάζει αφρούς

Πέθανε πεντάχρονο παιδί μέσα σε δύο ώρες – Ξύπνησε με πονοκέφαλο και ξαφνικά άρχισε να βγάζει αφρούς

Τραγωδία στην Σπάρτη με ένα μικρό παιδί να αφήνει το πρωί την τελευταία του πνοή. Τι είπε η μητέρα του, στους γιατρούς που προσπαθούν να βρουν απαντήσεις, για την τραγωδία…

Πόνος και θλίψη στη Σπάρτη, με ένα παιδί 5 ετών να αφήνει πρόωρα και αναπάντεχα την τελευταία του πνοή. Το αγόρι ξύπνησε με έντονο πονοκέφαλο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να το σταθεροποιήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Με την αστυνομία να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και τους γονείς να ζητούν απαντήσεις.

Το παιδί ξύπνησε στο σπίτι του, στις 07:00 και πέθανε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 09:00. Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως ανέφεραν οι γονείς του. Τις τελευταίες μέρες η ζωή του κυλούσε φυσιολογικά και κανείς από τους στενούς συγγενείς του, δεν μπορούσε να βάλει στο μυαλό, αυτό που συνέβη το πρωί. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, με την ουσία πάντως να μην αλλάζει. Ένα μικρό παιδί γεμάτο όρεξη για ζωή, πέθανε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το άτυχο αγοράκι ξύπνησε γύρω στις 07:00 με έντονο πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα η μητέρα του διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης στις 07:45 το πρωί.

Το παιδί όταν έφθασε στο νοσοκομείο είχε μυδρίαση στους οφθαλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια ενώ έχει παραγγελθεί Νεκροψία – Νεκροτομή από την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Σπάρτης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του μικρού παιδιού.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

newsit.gr