Πέθανε ξαφνικά στη σκηνή 28χρονος ράπερ ελληνικής καταγωγής – Η στιγμή της κατάρρευσης (video)

Πέθανε ξαφνικά στη σκηνή 28χρονος ράπερ ελληνικής καταγωγής – Η στιγμή της κατάρρευσης (video)

Τον αιφνίδιο θάνατο του Νοτιοαμερικανού ράπερ Costa Titch, ανακοίνωσε η οικογένειά του στο Instagram. O 28χρονος κατέρρευσε στη σκηνή ενόσω τραγουδούσε.

O ράπερ ήταν ελληνικής καταγωγής και το όνομά του ήταν Κωνσταντίνος Τζομπάνογλου. Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον ράπερ να πέφτει στη σκηνή και κάποιος να τον σηκώνει. Μένει όρθιος για ορισμένα δευτερόλεπτα και μετά καταρρέει.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του με ανάρτηση στο Instagram στην οποία αναφέρεται: «Ο θάνατος μας χτύπησε τραγικά την πόρτα. Μας έκλεψε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδερφό και εγγονό».

Η δήλωση της οικογένειάς του δεν ανέφερε την αιτία θανάτου.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ όπου εμφανιζόταν, Ultra South Africa, ανέφεραν ότι ήταν «συντετριμμένο» από το θάνατο του νεαρού ράπερ.

Η καριέρα του Τσομπάνογλου είχε ραγδαία άνοδο. Το τραγούδι «Big Flexa» τον έκανε αστέρι σε όλη την Αφρική μετά την επιτυχία του στο TikTok.

Ο θάνατος του Τσομπάνογλου έρχεται ένα μήνα αφότου ο φίλος και συνεργάτης του, ράπερ AKA, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πυροβολισμών.

newsbeast.gr