Πέθανε ξαφνικά 22χρονος φοιτητής σε παραλία στη Σέριφο

Πέθανε ξαφνικά 22χρονος φοιτητής σε παραλία στη Σέριφο

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Λαμία ο θάνατος ενός 22χρονου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Σέριφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Lamiareport.gr, ο άτυχος Θανάσης Ζέρβας πέθανε ενώ βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία. Βγαίνοντας από τη θάλασσα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Γιος του γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, ο 22χρονος είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου φοιτούσε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Ο γνωστός καρδιολόγος της Λαμίας Παναγιώτης Ιακωβής έγραψε στο Facebook συντετριμμένος: «Σαν Παιδί μας… Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο για την απώλεια του νεαρού Θανασάκη Ζέρβα, γιου του Δημήτρη και της Δέσποινας. Είμαστε συγκλονισμένοι. Καλό σου ταξίδι παιδί μου. Δεν έχω τη δύναμη να αρθρώσω ούτε τα στοιχειώδη λόγια προς τους γονείς σου. Ποια παρηγοριά να σας δώσουμε Δέσποινά μου, Δημήτρη μου; Πόσο μαύρη μπορεί να γίνει η ζωή σε μια στιγμή;».