«Πέθανε και αναστήθηκε» την ώρα που έκανε επέμβαση στήθους!

«Πέθανε και αναστήθηκε» την ώρα που έκανε επέμβαση στήθους!

Η Lisa MacDonald ξύπνησε από τη νάρκωση και την ενημέρωσαν ότι είχε «πεθάνει» την ώρα της επέμβασης. Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά «δεν μπορούσαν να μου πουν πότε συνήλθα».

Αυτά λέει η 47χρονη υπάλληλος γραφείου από τη Βρετανία που ταξίδεψε με την αδερφή της τον Σεπτέμβριο στην Τουρκία για να υποβληθεί σε επέμβαση στο στήθος.

Ανακάλυψε μάλιστα την αδιανόητη περιπέτειά της μόνο όταν γύρισε στην πατρίδα της, μερικές εβδομάδες αργότερα.

Πάνω από 20 μέρες μετά την εγχείριση σε μια τουρκική κλινική, τις συνθήκες που επικρατούσαν στην οποία χαρακτήρισε «τριτοκοσμικές», η MacDonald κατέρρευσε μια μέρα στο σπίτι της.
Στο νοσοκομείο της είπαν ότι είχε εμφανίσει σήψη, που απειλούσε μάλιστα τη ζωή της. Οι βρετανοί γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα για να της σώσουν τη ζωή.

Στη νέα επέμβαση ήταν που κατάλαβαν οι βρετανοί γιατροί ότι η γυναίκα είχε υποστεί καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, καθώς αρκετά πλευρά της έφεραν τραύματα από «τις πιέσεις στο στήθος».
Η MacDonald είπε στην εφημερίδα «The Sun»: «Βρήκαν τα πλευρά μου εντελώς σπασμένα. Μου είπαν ότι αυτό είναι ένα κλασικό σημάδι της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, οι γιατροί μου πίεσαν το στήθος. Ήταν δύσκολο να πιστέψω πως είχα πεθάνει και κανείς δεν μου το είπε».

Η επέμβαση της είχε στοιχίσει 4.300 λίρες και περιλάμβανε, πέρα από εμφυτεύματα, λιποαναρρόφηση και ανόρθωση στήθους. Αντίστοιχη επέμβαση έκανε και η αδερφή της, Sacha, η οποία έφτασε στις 5.200 λίρες.

Η MacDonald είπε ακόμα ότι την έδεσαν στο κρεβάτι με ένα σχοινί που φαινόταν παλιό: «Ήταν τρομακτικό, αλλά είχαμε πληρώσει, κι έτσι έμοιαζε πως έπρεπε να το περάσουμε. Όταν συνήλθα, πονούσα».

Πηγή: newsbeast.gr