Πέθανε ο 43χρονος ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Πέθανε ο 43χρονος ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Πέθανε ο ηλικία 43 ετών ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έδωσε μάχη με τον καρκίνο ωστόσο εδώ και καιρό ήταν γνωστό στο οικογενειακό περιβάλλον πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη με τον ίδιο, ωστόσο, να μην λέει δημόσια πως το πρόβλημά του ήταν πιο σοβαρό απ’ ότι διέρρεε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το καρκίνωμα nut ήταν πολύ επιθετικό με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να υποβάλλεται σε αμέτρητες αγωγές προκειμένου να ανταπεξέλθει. Ο πρωταθλητής του ταεκβοντό έκανε θεραπεία ακόμη και από την Αμερική, ωστόσο είχε ήδη καταβληθεί ο οργανισμός του και η κατάσταση είχε επιδεινωθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του gazzetta.gr το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπαινόβγαινε στο Διαβαλκανικό και περίμενε να υποβληθεί σε μία νέα θεραπεία, όμως δεν πρόλαβε… Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήθελε να τις περάσει στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του, μέχρι και τα τελευταία 24ωρα της ζωής του είχε επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο νικήθηκε από την επάρατο νόσο και είχε φροντίσει να ενημερώσει τον κόσμο από το προφίλ του για το τελευταίο του «ταξίδι»…

Η συγκλονιστική ανάρτησή του στο Facebook

«Έφυγε» με ψηλά το κεφάλι

Για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε στην ΕΡΤ η συναθλήτριά του και επίσης Ολυμπιονίκης στο ταεκβοντό, Έλλη Μυστακίδου, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά για τον 43χρονο πρωταθλητή «έφυγε με ψηλά το κεφάλι».

«Γνώριζα για την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του αλλά είχαμε ελπίδες» είπε η κυρία Μυστακίδου. Όπως είπε, μάλιστα, όσα γνώριζαν τα είχαν μάθει από τον αδερφό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.