Τον πέταξαν από το αεροπλάνο λόγω παντελονιού!

Τον πέταξαν από το αεροπλάνο λόγω παντελονιού!

Ο τραγουδιστής των Green Day, Billie Joe Armstrong, είναι ο τελευταίος αστέρας στη λίστα, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με μια αεροσυνοδό, η οποία τον πέταξε έξω από το αεροπλάνο προτού αυτό απογειωθεί, επειδή το παντελόνι που φορούσε ήταν πολύ χαμηλοκάβαλο! 

Το περιστατικό συνέβη λίγα μόλις λεπτά πριν αναχωρήσει η πτήση από το Όκλαντ με προορισμό την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ενώ όλοι οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί και έψαχναν τις θέσεις τους, μεταξύ αυτών και ο Billie Joe, μια αεροσυνοδός τον πλησίασε και του ζήτησε να σηκώσει το παντελόνι του…

Ο Armstrong αρνήθηκε και της απάντησε: “Δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτα καλύτερο και μετά να ανησυχείς για αυτό;”. Η υπάλληλος επανέλαβε το αίτημά της και απείλησε τον βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη ότι θα τον πετάξει έξω από το αεροπλάνο, για να πάρει την εξής απάντηση από τον ίδιο: “Προσπαθώ απλά να φτάσω στη θέση μου”.

Ύστερα από αυτό, ο ίδιος και οι συνοδοί του οδηγήθηκαν εκτός του αεροπλάνου και ο καλλιτέχνης έσπευσε να γράψει για το συμβάν στο λογαριασμό του στο twitter: “Μόλις με πέταξαν έξω από την πτήση μου επειδή το παντελόνι μου ήταν πολύ χαμηλοκάβαλο. Τι στο δι**λο; Δεν είναι αστείο!”.

Η αεροπορική εταιρεία μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, απολογήθηκε στον 39χρονο καλλιτέχνη, ο οποίος πήρε την επόμενη πτήση για τον προορισμό του.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ