Περιμένει δίδυμα η Carla Bruni;

Περιμένει δίδυμα η Carla Bruni;
aeweb

Η Carla Bruni, όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει δίδυμα μέσα στο φθινόπωρο, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Voici. Το εν λόγω εβδομαδιαίο περιοδικό, με έγκυρες πηγές στο χώρο της μόδας, ισχυρίζεται πως η 43χρονη Πρώτη κυρία της Γαλλίας «δε θα μπορεί να κρύψει την κοιλίτσα της για πολύ καιρό ακόμα».

Σε συνέντευξή της στην Le Parisien τη Δευτέρα, η Carla Bruni μίλησε για πρώτη φορά, για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, δίνοντας την δική της απάντηση στο γιατί θα ήθελε να το κρατήσει μυστικό. Όπως είπε, θα προτιμούσε να το συζητήσει προσωπικά «γυναίκα προς γυναίκα» σε ένα καφέ, παρά να πει κάτι δημοσίως.
Απαντώντας σε μια αναγνώστρια του περιοδικού που την ρώτησε ευθέως, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας που ρωτάτε. Με συγχωρείται όμως, αλλά δεν θα απαντήσω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά μου» και συνεχίζει: «Έχω ακόμα ένα μικρό αγόρι – Δεν απαντάω σε ερωτήσεις ούτε για τον γιο μου. Αν ήμασταν μαζί σε ένα καφέ, θα σας τα έλεγα όλα».

Ανώνυμη πηγή από το πάνελ που πήραν συνέντευξη στη σύζυγο του Γάλλου προέδρου Nicolas Sarkozy, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη: «Είναι 100% έγκυος. Έκρυβε την κοιλιά της κάθε φορά που πλησίαζε ένας φωτογράφος και δεν το αρνήθηκε όταν την ρωτήσαμε. Έχει κάθε λόγο να είναι να είναι προσεχτική, στα 43 είναι πιο δύσκολη η εγκυμοσύνη».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ