Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για ομαδικό βιασμό 14χρονης συμμαθήτριάς τους

Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για ομαδικό βιασμό 14χρονης συμμαθήτριάς τους

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Κόρινθο, ύστερα από καταγγελία 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της από ομάδα μαθητών.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε πέντε παιδιά, μαθητές, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ενώ συνελήφθησαν και πέντε γονείς, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στην Κόρινθο διότι φέρονται να επιτέθηκαν σε ανήλικη συμμαθήτριά τους, να την ακινητοποίησαν και εν συνεχεία να αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Σύμφωνα με το korinthostv, το απόγευμα της Τετάρτης, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου η 45χρονη μητέρα του κοριτσιού και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν και μάλιστα μέσα στο προαύλιο του σχολείου τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα καταγγέλλει ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώ το 14χρονο κορίτσι ήταν στο σχολείο της. Σύμφωνα με την καταγγελία, το κορίτσι δέχτηκε την επίθεση στον προαύλιο χώρο όμως προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια των συμμαθητών της και να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο.

Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποίηση και να συλλάβει τους δράστες. Αυτή την ώρα είναι στα δικαστήρια Κορίνθου. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου.