Πελάτης της Airbnb βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας που ενοικίαζε

Πελάτης της Airbnb βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας που ενοικίαζε
aeweb

Η πλατφόρμα Airbnb δήλωσε πως είναι «βαθιά λυπημένη και εξοργισμένη« για το θάνατο πελάτη της ο οποίος είχε κάνει κράτηση σε ένα σπίτι στη Μελβούρνη και φέρεται να δολοφονήθηκε από τρεις άνδρες που ζούσαν εκεί.

Ο Ramis Jonuzi, 36 ετών, πλήρωνε 30 δολάρια την ημέρα για να μείνει στο σπίτι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βιάστηκε και δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Τρεις άνδρες κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του: o Craig Levy, 36 ετών, ο Ryan Smart, 37 ετών, και ο Jason Colton, 41 ετών, οι οποίοι την Παρασκευή οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Οι Levy και Smart κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του Jonuzi, ενώ ο Colton κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη δολοφονία και βιασμό του θύματος.

Η Airbnb είπε ότι η οικογένεια του Jonuzi έχει την πλήρη υποστήριξή της εταιρίας. «Δεν υπάρχει θέση στην Airbnb για μια τόσο αποτρόπαια πράξη, η οποία παραβιάζει ό, τι συμβολίζει η παγκόσμια κοινότητα μας», ανέφερε η εταιρεία προσθέτοντας πως ειναι στη διάθεση των αρχών για την υπόθεση.

Οι φίλοι απέδωσαν φόρο τιμής στον κ. Jonuzi, κάνοντας λόγο για έναν αγαπητό άνθρωπο με καλή καρδιά. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 36χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε περάσει μια εβδομάδα ως ένοικος του σπιτιού, αλλά πως πριν προλάβει να φύγει είχε επικοινωνήσει με κάποιον φίλο του αποκαλύπτοντας ότι κάτι δεν του άρεσε στο κλίμα με τους ιδιοκτήτες και ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Jonuzi βρέθηκε νεκρός στην αυλή της ιδιοκτησίας όπου διέμενε.

lifo.gr