Νεκρός καθηγητής μπροστά στους μαθητές του – Τραγωδία σε υπό κατάληψη σχολείο!

Νεκρός καθηγητής μπροστά στους μαθητές του – Τραγωδία σε υπό κατάληψη σχολείο!

Δάκρυα και θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο καθηγητή σε σχολείο στην Πάτρα. Ο άτυχος μαθηματικός κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους και μαθητές του…

Δεν άντεξε τελικά και πέθανε ο 62χρονος μαθηματικός που υπέστη ανακοπή νωρίς το πρωί, μόλις πήγε στο 11ο Γυμνάσιο στην Πάτρα όπου διδάσκει. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος καθηγητής κατέρρευσε μπροστά στα μάτια μαθητών και συναδέλφων, όταν λίγο μετά τις 07.00 το πρωί πήγε στο σχολείο και προσπάθησε να κόψει αλυσίδα που έκλεινε την πόρτα, καθώς μαθητές είχαν προχωρήσει σε κατάληψη.

Αν και μεταφέρθηκε άμεσα με Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, τελικά ο 62χρονος μαθηματικός κατέληξε. Ο εκπαιδευτικός ξαφνικά μπροστά στα έκπληκπτα μάτια συναδέλφου του σωριάστηκε στο πάτωμα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε από το σημείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας», οπου και μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας. Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητες του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

news247.gr