Ο πατέρας της Amy Winehouse ξεσπά

Ο πατέρας της Amy Winehouse ξεσπά

Ο Mitch Winehouse, πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας Amy Winehouse, ποτέ δεν συμπάθησε τον σύζυγο της κόρης του, Blake Fielder, τον οποίο και κατηγορεί για το θάνατό της. Σε συνέντευξή του στο CNN και τον Piers Morgan, ο Mitch ξεσπά εναντίον του Blake, ο οποίος μύησε την κόρη του στον κόσμο των ναρκωτικών…

“Τον σιχαινόμουν και έκανα πραγματικά ό,τι μπορούσα για να σταματήσει αυτή η σχέση. Αλλά η Amy αγαπούσε υπερβολικά πολύ τον Blake. Ήταν αυτός που της ‘γνώρισε’ την ηρωίνη και την κοκαΐνη. Του έλεγα ‘άφησε την κόρη μου ήσυχη, την σκοτώνεις’. Ήταν βαριά άρρωστη. Έπαιρνε μεγάλες δόσεις ουσιών και απορώ πώς επέζησε τόσα χρόνια. Φαίνεται πως τελικά, ήταν πολύ δυνατή”, δήλωσε ο ίδιος όπως διαβάσαμε στην Daily Mail.

Και μπορεί ο πατέρας της Amy να μην ήθελε να βλέπει μπροστά του τον Blake Fielder, δεν συνέβαινε όμως το ίδιο με τον νέο αγαπημένο της, τον σκηνοθέτη Reg Traviss, με τον οποίο τόνισε πως η κόρη του ήταν πραγματικά ευτυχισμένη. “Πιστεύω πως θα μπορούσαν ακόμα και να παντρευτούν. Ήθελε να αποκτήσει παιδιά και για εκείνη δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον Reg για να τα φέρει στον κόσμο. Είναι πολύ λυπητερό που ποτέ τους δεν κατάφεραν να ζήσουν τη ζωή που είχαν σχεδιάσει”, σημειώνει.

Τέλος εξομολογήθηκε ότι παλεύει ακόμα να δεχθεί την απώλεια της κόρης του. “Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να δεχθώ αυτό που έχει συμβεί. Είναι απίστευτο. Ακόμα και τώρα αν την έβλεπα μπροστά μου δεν θα μου φαινόταν παράξενο. Είναι απίστευτο που η δύναμή της, η φύση της, δεν υπάρχει πια”, καταλήγει.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ