Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής δεν κάλεσε ούτε τη μητέρα του στον γάμο του!

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής δεν κάλεσε ούτε τη μητέρα του στον γάμο του!

«Όχι, δεν παρεξηγήθηκε κανείς γιατί ξέρουν ποιος είμαι και σεβάστηκαν την επιθυμία μου να παντρευτώ μόνο με τη γυναίκα μου».
Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι κράτησε μυστικό τον γάμο του, στον οποίο δεν κάλεσε κανέναν.

Κόντρα στον κανόνα της showbiz που θέλει όσους ασχολούνται με την τηλεόραση να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή, εσύ δεν έχεις φωτογραφηθεί ποτέ με την Αρετή και ακόμα και τον γάμο σου τον έκανες μυστικά στην Κύπρο.

Ήταν επιλογή και των δύο να κρατήσουμε αυτή τη στιγμή μόνο για εμάς. Η Αρετή δεν ανήκει στον χώρο, οπότε αυτό όφειλα να το σεβαστώ. Αλλά εκτός αυτού κι εγώ ήθελα να παντρευτώ για εμένα και όχι για τα εξώφυλλα. Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των δημοσιογράφων και των εντύπων που προβάλλουν τη δουλειά μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, αλλά υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθεις την ανάγκη να τα διαχωρίσεις. Αυτή η στιγμή ήταν για εμένα και τον άνθρωπό μου!

Πώς κατάφερες να κρατήσεις μυστικό τον γάμο σου, ακόμα και από τους στενούς σου συνεργάτες;

Καταρχήν, πρέπει να σου πω ότι την αναγγελία γάμου τη βάλαμε στη «Ναυτεμπορική» που είναι μία εφημερίδα με πολύ συγκεκριμένο κοινό. Βέβαια, ένας δημοσιογράφος το ανακάλυψε και το έγραψε μια μέρα πριν αναχωρήσουμε για Κύπρο, γιατί ο γάμος έγινε εκεί. Αλλά ήταν πια αργά!

Υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες που παρεξηγήθηκαν που δεν τους κάλεσες στον γάμο;

Όχι γιατί ξέρουν ποιος είμαι και σεβάστηκαν την επιθυμία μου να παντρευτώ μόνο με τη γυναίκα μου. Εδώ στον γάμο δεν ήρθαν οι γονείς μας, οπότε γιατί να παρεξηγηθούν;

Η μητέρα σου δεν παραπονέθηκε που δεν την κάλεσες στον γάμο σου;

Όχι βέβαια. Η μητέρα μου είναι ευτυχισμένη που βλέπει ότι είμαι καλά και σέβεται τις επιθυμίες μου! Και επειδή με ξέρει καλά, νομίζω φανταζόταν οτι θα έκανα κάπως έτσι τον γάμο μου. Βέβαια κατάφερα να την ξαφνιάσω και εκείνη: όταν μία μέρα πριν φύγουμε για τον γάμο πήγα και της είπα «Μάνα, θα πάω στην Κύπρο για να παντρευτώ με την Αρετή» της έπεσε το βιβλίο που κρατούσε από τα χέρια! (Γελάει). Χάρηκε όμως πάρα πολύ!

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής δεν κάλεσε ούτε τη μητέρα του στον γάμο του!

zappit.gr