Προβλήματα για την Πάρις Χίλτον στο Τόκιο

Προβλήματα για την Πάρις Χίλτον στο Τόκιο

Η πάμπλουτη κληρονόμος Πάρις Χίλτον, που καταδικάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για κατοχή κοκαΐνης, έτυχε κάθε άλλο παρά θερμής υποδοχής από τις υπηρεσίες μετανάστευσης στο αεροδρόμιο του Τόκιο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Η Πάρις Χίλτον έφθασε στο αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο με ιδιωτική πτήση και οι ιαπωνικές αρχές που την κάλεσαν για κατάθεση, μπορεί να της αρνηθούν την είσοδο στη χώρα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jizi News.

Τη Δευτέρα η Πάρις Χίλτον κρίθηκε χθες ένοχη για κατοχή κοκαΐνης και παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης, από δικαστήριο του Λας Βέγκας, το οποίο πάντως της επέτρεψε να αποφύγει τη φυλάκιση. Η Πάρις Χίλτον έχει καταδικαστεί δύο φορές σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή, αλλά δικαστής την είχε προειδοποιήσει ότι εάν την έπιαναν και πάλι για το ίδιο αδίκημα θα φυλακιζόταν για ένα χρόνο.

Η Αμερικανίδα κληρονόμος έφθασε  το απόγευμα (τοπική ώρα) στο αεροδρόμιο του Τόκιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Asahi Shimbun. Σύμφωνα με την υπηρεσία μετανάστευσης του διεθνούς αεροδρομίου, ένα άτομο που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή δεν μπορεί να του δοθεί άδεια εισόδου στην Ιαπωνία, εκτός από ειδικές περιπτώσεις.

Η Πάρις Χίλτον μετέβη στο Τόκιο συνοδευόμενη από την αδελφή της, Νίκι, 26 ετών, για να προωθήσουν μια σειρά γυναικείων τσαντών, αλλά η παρουσίαση αναβλήθηκε.

nooz.gr