Πάρις Χίλτον για το «ροζ βίντεο»: Έκλαιγα, ένιωθα σαν να τελείωσε η ζωή μου

Πάρις Χίλτον για το «ροζ βίντεο»: Έκλαιγα, ένιωθα σαν να τελείωσε η ζωή μου

«Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Ένιωθα σαν να τελείωσε η ζωή μου», δήλωσε η Πάρις Χίλτον για το ροζ βίντεο

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Vanity Fair, «Vanity Fair’s Cocktail Hour, Live!», η 40χρονη πλέον, Πάρις Χίλτον, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που της προκάλεσε το «ροζ βίντεο» που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ο πρώην σύντροφός της, Ρικ Σόλομον το 2004.

 «Θα υπάρχει πάντα κάτι το οποίο θα με πληγώνει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», δήλωσε η Χίλτον στη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Πέμπτη.

«Όταν είχε βγει οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί απέναντι μου εξαιτίας αυτού», συμπλήρωσε.

«Ήταν θλιβερό να βλέπω με την οικογένειά μου τον τρόπο με τον οποίο μιλούσαν γι’ αυτό στα βραδινά σόου και στα ΜΜΕ. Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Ένιωθα σαν να τελείωσε η ζωή μου».

«Ήταν μία ιδιωτική στιγμή ανάμεσα σε δύο ενήλικες ανθρώπους. Αγαπάς και εμπιστεύεσαι κάποιον και προδίδει την εμπιστοσύνη με τέτοιο τρόπο και όλος ο κόσμος το βλέπει αυτό και γελάει. Ήταν ακόμα πιο επίπονο να βλέπω τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το έκανα επίτηδες. Αυτό με σκότωσε», εξομολογήθηκε ακόμα Χίλτον.

Μάλιστα ξεσπώντας σε κλάματα η Χίλτον, ανέφερε ότι ακόμα δίνει μάχες για να το ξεπεράσει, καθώς κάθε φορά που μιλάει γι’ αυτό υποφέρει από «διαταραχή μετατραυματικής καταπόνησης».

Ο πρώην σύντροφός της είχε πουλήσει το βίντεο το 2004

Ο πρώην σύντροφος της Πάρις Χίλτον, ο 53χρονος σήμερα, Ρικ Σόλομον, είχε πουλήσει το «ροζ βίντεο» στην αμερικάνικη πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο προνογραφικού περιεχομένου «Red Light District» το 2004 και το βίντεο είχε ανέβει με τίτλο, «1 Night in Paris».

Η εποχή που βγήκε δημόσια το βίντεο είχε συμπέσει με τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι που συμμετείχε η Χίλτον «The Simple Life».

Όπως προσέθεσε η Χίλτον εκτός του ότι ένιωθε προδομένη από τον Σόλομον, πίστευε ότι ο κόσμος δεν θα την έβλεπε με ξανά με τον ίδιο τρόπο.

Η Πάρις Χίλτον πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή της αφού έχει αρραβωνιαστεί με τον επιχειρηματία Κάρτερ Ρέουμ.

Πηγή: Foxnews