Πάρε, παιδί μου, Έλληνα…

Πάρε, παιδί μου, Έλληνα…

Ο John Aniston, πατέρας της διάσημης ηθοποιού Jennifer Aniston, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Γιάννης Αναστασάκης, δήλωσε σε περιοδικό πως επιθυμεί για σύζυγο της κόρης του έναν Έλληνα. Όπως τόνισε, για τη 42χρονη ηθοποιό, ένας Έλληνας θα ήταν ό,τι πρέπει, γιατί θα γνώριζε πώς να της φερθεί και σίγουρα θα ήταν… σέξι.

Όταν ο 77χρονος, επίσης ηθοποιός, Αναστασάκης, ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να δει την κόρη του να μένει μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε, χαριτολογώντας πως θα ήταν ευτυχής με αυτό το γεγονός…
Πέρα από τη σχέση της με το διάσημο ηθοποιό Brad Pitt, με τον οποίο χώρισε το 2005, η Aniston έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για σοβαρή σχέση με τον τραγουδιστή John Mayer, τους ηθοποιούς Vince Vaughn και Bradley Cooper, αλλά και με το μοντέλο Paul Sculfor.

Τα άσχημα νέα για τη 42χρονη ηθοποιό πάντως αφορούν στο θάνατο του αγαπημένου της σκύλου, Norman, ο οποίος πέθανε στην ηλικία των 15 ετών. Ήταν ένα γλυκύτατο ουαλλέζικο Corgi, διασταυρωμένο με τη ράτσα τεριέ. Το Φεβρουάριο η ίδια η Aniston είχε δηλώσει: «Είναι το αγοράκι μου».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ