Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο  Χανιώτης Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

φωτο: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ/ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

Πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον  Χανιώτη Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη να σηκώνει ξανά την ελληνική σημαία ψηλά!

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4, χαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στη χώρα μας. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε με χρόνο 1:40.20.

Ο αγώνας που πραγματοποίησε ο Έλληνας αθλητής ήταν συγκλονιστικός. Αρχικά, γύρισε δεύτερος στο 50άρι και παρά την αντεπίθεση που έκαναν οι συναθλητές του στο φινάλε της κούρσας, κατέβαλλε υπερπροσπάθεια και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Έπειτα από δύο τέταρτες θέσεις το 2012 και το 2016, ο Έλληνας παραολυμπιονίκης ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά στην καριέρα του, μια μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο και την αποστολή της χώρας μας σε αυτούς τους αγώνες.

Το γεγονός ότι κατάφερε «μία από τις σημαντικότερες “κατακτήσεις” στην ζωή του» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων για το χάλκινο μετάλλιο του Αντώνη Τσαπατάκη στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Ο Ναυτικός Ομιλος συγχαίρει έτσι τον Χανιώτη πρωταθλητή, για τον οποίο σημειώνει ότι αποτελεί υπόδειγμα ψυχής.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ/ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Θερμά συγχαρητήρια στον Χανιώτη Αντώνη Τσαπατάκη για μία από τις σημαντικότερες “κατακτήσεις” στη ζωή του, το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Αντώνης, υπόδειγμα ψυχής, τα πήγε εξαιρετικά στο αγώνισμα των 100μ. πρόσθιο, κατακτώντας την 3η θέση και κάνοντας τη χώρα μας υπερήφανη.