Παραλήρημα από τον Λεωνίδα Μπαλάφα – Η ανάρτηση για το εμβόλιο, τις μάσκες και το 5G!

Παραλήρημα από τον Λεωνίδα Μπαλάφα – Η ανάρτηση για το εμβόλιο, τις μάσκες και το 5G!

Παραλήρημα από τον Λεωνίδα Μπαλάφα – Η ανάρτηση για το εμβόλιο, τις μάσκες και το 5G!
explore Chania

Ένα κείμενο στο οποίο συμπυκνώνονται όλες οι θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό, οι κεραίες 5G, τα εμβόλια του… Μπιλ Γκέιτς, οι μάσκες και οι Ρότσιλντ, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας!

Ο Μπαλάφας «βλέπει» οργανωμένο σχέδιο με τον κορωνοϊό – τον οποίο γράφει ως κορωνιό – και τα βάζει με την κυβέρνηση ως μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας:

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομοκρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες (μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι;Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη. Οχι Νίκη Κεραμέως. Όχι Χαρδαλιά. Όχι Μαζάνη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.

ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.

Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.

Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιόδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.

Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.

Αναπνεύστε ελεύθερα!