Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Πυροβόλησαν σκύλο την ώρα που έπαιζε με δύο μικρά παιδιά (φωτο)

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Πυροβόλησαν σκύλο την ώρα που έπαιζε με δύο μικρά παιδιά (φωτο)

Από τύχη γλύτωσαν τα δύο μικρά παιδιά καθώς ο δράστης πυροβόλησε την στιγμή βρίσκονταν δίπλα στο σκυλί

aeweb

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία στο Ρέθυμνο όταν άνδρας πυροβόλησε οικόσιτο σκύλο την στιγμή που έπαιζε με τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας. Το τετράποδο βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού της οικογενείας όταν δέχτηκε τα πυρά υπαλλήλου διπλανής εταιρίας, ο οποίος το πυροβόλησε στο κεφάλι ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο του σπιτιού. Την είδηση έκανε γνωστή χρήστης του Facebook αναφέρονται ότι το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου, οι ιδιοκτήτες πρόκειται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του δράστη.

Το σκυλί έχει 30 σκάγια στο κεφάλι όμως λόγω της γρήγορης αντίδρασης της οικογένειας μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και έτσι έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

« ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΚΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΥΤΑΒΙΝΟΣ 9 ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ. ΤΟ ΖΩΟ ΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΖΩΑΚΙ. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ. Ο ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Ή ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ Η ΣΦΑΙΡΑ Ή ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΦΟΝΙΑ», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης του χρήστη που το δημοσιοποίησε μέσω Facebook.