Παραλίγο να βάλει τα κλάματα ο Κρατερός – «Τα έχασε» on air

Παραλίγο να βάλει τα κλάματα ο Κρατερός – «Τα έχασε» on air
aeweb

Μια απίστευτη φάρσα έκαναν το πρωί της Δευτέρας οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου, στον Κρατερό Κατσούλη.

Όλα ξεκίνησαν, με αφορμή παλιότερη δήλωσή του ηθοποιού και παρουσιαστή, που τόνισε πως θα ήθελε να ξαναδεί τον κολλητό του φίλο, Φρανς, από τον παιδικό σταθμό, τον οποίο έχει να συναντήσει πάνω 40 χρόνια και πλέον ζει στη Γενεύη.

Τότε λοιπόν, στην οθόνη εμφανίστηκε ο… Φρανς, με τον Κρατερό Κατσούλη να μένει «παγωτό» και να μη μπορεί να μιλήσει.

Ο Φρανς ξεκίνησε να λέει στον Κρατερό Κατσούλη ιστορίες από τα παλιά, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να είναι άφωνος και έτοιμος να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Τελικά αποδείχτηκε πως όλα ήταν μια φάρσα, την οποία ο Κρατερός Κατσούλης κατάλαβε, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

«Ο Φρανς είχε γαλάζια μάτια. Ήσουν εξαιρετικός, αλλά ο Φρανς είχε γαλάζια μάτια. Αυτό δεν το είχα πει πουθενά, σας ξέφυγε. Το στήσατε εξαιρετικά καλά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

[bradmax_video url=”https://video-cdn-jwt-new.mes.glomex.cloud/1f2a29/v-c74jfcomv0hd/eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJSUzUxMiJ9.eyJleHAiOjE2MDU1Mzk3MDAsImxvY2F0aW9uIjoiZ3IiLCJ2aWRlb0lkcyI6WyJ2LWM3NGpmY29tdjBoZCJdfQ.mc7_iFOdNDSgevLehac3oNj3QrzYCKrrVffdOQM7e5mFiM-vDz3IHRqdRe3Lwipf9nYxxMvRzXatVdkBsjSkvBoLv7n-iVJQEEw8mUMBQYZPGEoelyGNS1Si_FZziHwIIeesgJ-X3M_oMN0sXmR2BlFV67CXHtfudEFQ-bhELjNadmbjYmS_uihEZ1uMik1ozlVo-9URG9BCOxuVUIqXfvcepG5J9nQHQU5vS3Hs5kG2Hj4TqdMOEWBrXuJBbcdZMHDgIdmQ5-qzD5_hbfJVUw9PoKdHvgAklGLhHKO_7dwtxOwl7az-TUMyDmdKtuwdQbaQblHs5Pmx1Q6aGyLbnQ/video_1_variant.m3u8″]

gossip-tv.gr