Παραλίγο θύμα τροχαίου ο Νότης Σφακιανάκης

Παραλίγο θύμα τροχαίου ο Νότης Σφακιανάκης

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Νότης Σφακιανάκηςκατά την διάρκεια των διακοπών του με την οικογένειά του στην Κω: το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο  την ώρα που ο τραγουδιστής έκανε βόλτες στο νησί, χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η οικογένειά του…

Όπως αναφέρει η Espresso, ο Νότης βρίσκεται οικογενειακώς στην γενέτειρά του εδώ και περίπου ένα μήνα. Ο ίδιος επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά και να δει από κοντά τους συγγενείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε μία από τις καθημερινές βόλτες, σε έναν επαρχιακό δρόμο, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και η οικογένεια λαχτάρησε! Ευτυχώς, κανένας δεν έπαθε τίποτα. Η είδηση για το ατύχημα του λαϊκού τραγουδιστή έγινε γνωστή αμέσως σε ολόκληρη την Κω και το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπά από φίλους και συγγενείς που ανησύχησαν. 

Ο ίδιος αφού ξεπέρασε το σοκ τους διαβεβαίωσε όλους πως εκείνος και η οικογένειά του ήταν καλά. Ο Νότης συνεχίζει κανονικά τις διακοπές του στο νησί και θα επιστρέψει στην Αθήνα για πρόβες τις προσεχείς ημέρες, καθώς περί τα μέσα Οκτώβρη θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί επί της Ιεράς Οδού, έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ