Παρακαλάω χρόνια τώρα την Κάτια να παντρευτούμε

Παρακαλάω χρόνια τώρα την Κάτια να παντρευτούμε

Καλεσμένος στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Σάκης Ρουβάς… Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σύντροφό του και μητέρα των δυο του παιδιών, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τώρα. «Την παρακαλάω χρόνια τώρα, αλλά δε θέλει», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για την κόρη του Αναστασία εξομολογήθηκε πως πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα που ήρθε ξαφνικά στη ζωή του. «Ενώ με τον γιο μου θα εξελιχθεί στη διάρκεια. Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι πως θα πηγαίνουμε μαζί για μπάλα, για βουτιές και άλλα τέτοια», συνέχισε.Σχετικά με την οικονομική κρίση και για το αν αισθάνεται ενοχές που είναι οικονομικά άνετος, εν μέσω κρίσης, ο Σάκης απάντησε: «Όχι δεν αισθάνομαι καμία ενοχή γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ. Δουλεύω 20 χρόνια. Κάνω αυτή τη δουλειά, προέρχομαι από μια πολύ φτωχή οικογένεια, οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τα 12 μου χρόνια… Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με τον ιδρώτα μου. Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μου δεν με αφήνει αδιάφορο. Όταν σε ένα σπίτι μέσα υπάρχουν δυστυχισμένοι άνθρωποι, γιατί η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, δεν μπορείς να ευχαριστηθείς», είπε.

Αναφορικά με τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ανέφερε: «Δεν θα ‘θελα να φύγω από την Ελλάδα, θα ήθελα αυτός ο τόπος να γίνει αυτό που του αξίζει… Ήμασταν πέντε άτομα σε ένα δωμάτιο, το οποίο έσταζε από παντού, με τσιμέντο κάτω, με νερά, χωρίς θέρμανση… Δε φοβάμαι! Η μάνα μου δούλευε πάρα πολλές ώρες για να έχουμε να τρώμε όλοι. Άμα θέλεις να δουλέψεις, θα βρεις να δουλέψεις».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ