Παραδέχεται τα λάθη της η Lindsay Lohan

Παραδέχεται τα λάθη της η Lindsay Lohan

Παραδέχεται τα λάθη της η Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη ύστερα από τη δίκη της την περασμένη Παρασκευή, κατά την οποία καταδικάστηκε σε 120 ημέρες φυλάκιση και 480 ώρες κοινωνικής εργασίας. Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός, σοκαρίστηκε με την απόφαση του δικαστηρίου…

Η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε πως στο παρελθόν πήρε λάθος αποφάσεις, ωστόσο, όπως δήλωσε, είναι πλέον έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών. “Νομίζω ότι όταν είσαι νέος και στη θέση στην οποία βρισκόμουν, δεν παίρνεις το χρόνο να εκτιμήσεις αυτά που έχεις. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά δεν είμαι πια παιδί, είμαι 24 ετών”, ανέφερε η Lindsay και πρόσθεσε: 

“Έκανα πολλά λάθη, αλλά αν μείνω συγκεντρωμένη θα καταφέρω να πετύχω αυτά που θέλω”. Η ίδια είναι αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον σεβασμό των άλλων και θέλει να συνεχίσει την καριέρα της στην ηθοποιία. “Πήρα πολλές λάθος αποφάσεις στο παρελθόν και τώρα αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Αλλά είμαι πολεμίστρια και ξέρω ότι έχω πολλή δουλειά μπροστά μου για να ξανακερδίσω το σεβασμό των άλλων και είμαι πρόθυμη να το κάνω για να ξαναγίνω ηθοποιός”.

Η νεαρή ηθοποιός, που απασχόλησε τον Τύπο με τα σκάνδαλα της,  επιστρέφει στον κινηματογράφο, παίρνοντας έναν ρόλο στην βιογραφική ταινία για τον μαφιόζο John Gotti “Gotti: Three generations”. Στην ταινία αυτή, η Lohan θα υποδυθεί την νύφη του μαφιόζου.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ