Ο έρωτας της Παπαρίζου είναι ο… Ρέμος!

Ο έρωτας της Παπαρίζου είναι ο… Ρέμος!

Οι πρόβες στο Διογένης Studio, τα παραπανίσια κιλά, η σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη, ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ… Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για όλα στο περιοδικό Down Town, συστήνοντάς μας τον καινούριο της εαυτό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο, το άγχος υπάρχει αλλά είναι δημιουργικό. Όσο για τον Αντώνη… «είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός, πολύ αγαπησιάρης. Είναι ο έρωτάς μου», δηλώνει μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

Παραδέχεται επίσης, ότι έχει πάρει σπίτι με στεγαστικό δάνειο και χρωστάει λεφτά στην τράπεζα ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στον έλεγχο του ΣΔΟΕ στις καλοκαιρινές της συναυλίες. «Όπως εγώ κάνω την δουλειά μου, έτσι και οι εφοριακοί κάνουν τη δική τους», λέει η τραγουδίστρια εξηγώντας  πως  είναι απόλυτα συνεπής σε ό, τι αφορά τις φορολογικές της υποχρεώσεις.

Όσο για τα κιλά της; Η Έλενα δεν έχει κόμπλεξ με την εμφάνισή της: «Περιποιούμαι τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, κάνω όλα όσα κάνει μία γυναίκα για την εμφάνισή της, αλλά δεν είμαι υστερική.»  Τέλος, όσον αφορά στον Τόνι …δεν την ζηλεύει. Η σχέση της είναι τόσο δυνατή που δεν έχει φτάσει ποτέ στα πρόθυρα χωρισμού. Όσο για την συνεχή ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα παντρευτούν, η Έλενα απαντά:  “Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κουραστεί να κάνουν αυτή την ερώτηση αφού η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: Δεν είναι η ώρα να παντρευτούμε, αφού είμαστε ήδη σαν παντρεμένοι”

protothema.gr