Παπαρίζου – Ρέμος μαζί στη σκηνή μετά από 6 χρόνια!

Παπαρίζου – Ρέμος μαζί στη σκηνή μετά από 6 χρόνια!

Ενώνουν τις φωνές τους για αυτό τον χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο ”Διογένης Studio” και δηλώνουν άκρως προετοιμασμένοι να «ταράξουν τα νερά»  της φετινής νυχτερινής διασκέδασης.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και τον Αντώνη Ρέμο, δυο τραγουδιστές που έχουν να βρεθούν μαζί επί σκηνής πάνω από έξι χρόνια!

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου η σέξι ντίβα της ποπ και ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς ανοίγουν τις πόρτες τους στους θαυμαστές τους και φήμες θέλουν τους δυο καλλιτέχνες να έχουν ήδη ηχογραφήσει ένα μοναδικό ντουέτο το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει κοντά στις γιορτές και θα περιλαμβάνεται στη νέα δουλειά του Αντώνη Ρέμου.

‘Με την Έλενα Παπαρίζου τον χειμώνα θα είμαστε μαζί στην Αθήνα και αν εσείς το θελήσετε θα έρθουμε και εδώ το καλοκαίρι. Είμαι ευτυχής που θα συναντηθώ ξανά με μια παλιά μου φίλη. ” δήλωσε ο καλλιτέχνης από την πίστα του Politia Live Club στη Θεσσαλονίκη την τελευταία βραδιά των εμφανίσεών του.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα VIP Pre Shοw, με τους «εκλεκτούς»  να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλο το πρόγραμμα των δυο τραγουδιστών.

Μετά την πρεμιέρα Ρουβά-Βίσση, Πλούταρχου και Βανδή άλλο ένα «αχτύπητο» δίδυμο μπαίνει στην αρένα της φετινής νυχτερινής διασκέδασης…

protothema.gr