Νέο βιβλίο ετοιμάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Νέο βιβλίο ετοιμάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τους γονείς του, Δημήτρη και Αλίκη, ο Γιάννης ετοιμάζει ένα νέο βιβλίο, ένα ψυχογράφημα της ζωής του, μια κατάθεση ψυχής, στο οποίο κάνει την αυτοκριτική του και αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Το βιβλίο με τον τίτλο ‘Τόσο κοντά, τόσο μακριά’ αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα και γράφτηκε με την πολύτιμη βοήθεια της γνωστής σεναριογράφου Κάκιας Ιγερινού. Σε αυτό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια και τις ανατροπές που έζησε μετά το θάνατο των διάσημων γονιών του και κυρίως της αγαπημένης του μητέρας.

Μεγάλο μέρος του βιβλίου αφορά και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, με στόχο να αποτρέψει τους νέους ανθρώπους από αυτή την ολέθρια συνήθεια. Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν δικαιολογεί τον εαυτό του για τα λάθη που έχει κάνει και την κακοδιαχείριση της περιουσίας του, που του χρεώνουν πολλοί, ενώ δικαιολογεί ακόμα και την απόφαση του πατέρα του να τον αποκληρώσει.

Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει ένα απόσπασμα από το βιβλίο: “Λένε ότι ήμουν το χρυσό μωρό της Ελλάδας που μεγάλωσα χωρίς να έχω ωριμάσει. Μπορεί να είναι κι έτσι. Εγώ ξέρω πως από ένα σημείο και πέρα δέχομαι πυρά από παντού, χωρίς την Αλίκη και τον Δημήτρη στη ζωή μου. Με κατηγορούν και όχι μόνο, με χλευάζουν για κακοδιαχείριση, αποκληρώθηκα από τον πατέρα μου, πέρασα την κόλαση των ναρκωτικών, έκανα βιβλίο και σίριαλ τη ζωή της μάνας μου και μου καταλόγισαν ένα “γιατί να τα κάνω όλα αυτά;”. Ένα “γιατί” που δεν ερμηνεύεται εύκολα. Έζησα την απόλυτη ευτυχία, όσο ζούσε η μάνα μου και τηναπόλυτη ανατροπή μετά…”.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ