Πάολα & Κουρκούλης: Όλα όσα είπαν για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων

Πάολα & Κουρκούλης: Όλα όσα είπαν για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων
aeweb

Στην εκπομπή “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησαν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες, Πάολα και Νίκος Κουρκούλης, αναφορικά με το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων στην εποχή του κορονοϊού.

Οι δύο τους έκαναν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη και θα έρχονταν στην Αθήνα στα μέσα Μαρτίου, αλλά ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδιά τους, μεταφέροντας την έναρξη των εμφανίσεών τους σε μερικές ημέρες, την Παρασκευή 19/06.

«Νομίζω πως οι άνθρωποι με αυτό το παγκόσμιο γεγονός έχουν φοβηθεί, έχουν ζημιωθεί και είναι φυσιολογικό να είναι σφιγμένοι. Η επιχείρηση έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα και επιπλέον, για την ασφάλεια όσων επισκεφθούν το χώρο μας, αλλά και για όσους εργαζόμαστε εδώ. Δεν θα μπορούσε κανείς να φερθεί χωρίς συνείδηση, δεν συμφέρει κανέναν, για την υγεία μας πρώτα από όλα», σημείωσε αρχικά η Πάολα.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο όλοι μας. Υπάρχει επιφυλακτικότητα σε όλους, έχει κατακλύσει όλο τον κόσμο. Εμείς ως καλλιτέχνες πιστεύω ότι έχουμε χρέος αυτή τη στιγμή να διασκεδάσουμε τον κόσμο, να τον χαλαρώσουμε, να περάσει καλά. Δυστυχώς δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχει ο καλλιτέχνης να μπει σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον και να παρουσιάσει τη δουλειά του. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Κουρκούλης.

«Ο χώρος μας είναι πολύ μεγάλος και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τις απαιτούμενες αποστάσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα να χορέψουν οι πελάτες στη σκηνή. Μπορούν να χορέψουν στο τραπέζι τους. Η πίστα θα είναι μόνο για τον καλλιτέχνη. Μάσκες, γάντια, συσκευασμένα προϊόντα, αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι. Είναι όλα επιμελώς μελετημένα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Κουρκούλης.

«Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε την ίδια ψυχολογία. Όλοι ήμασταν στο σπίτι μας αναγκαστικά. Αλλά όλοι έχουμε την ανάγκη να επανέλθουμε στη ζωή που είχαμε. Ο ελληνικός λαός είναι λίγο απαίδευτος σε αυτή την κατάσταση. Ο Έλληνας δεν είναι ούτε Γερμανός ούτε Ελβετός να αντέξει τόσο σκληρά μέτρα», ανέφερε ακόμη η Πάολα.

zappit.gr