Πάολα: Αυτός είναι ο Κρητικός που της έχει κλέψει την καρδιά! Οι πρώτες κοινές φωτό

Πάολα: Αυτός είναι ο Κρητικός που της έχει κλέψει την καρδιά! Οι πρώτες κοινές φωτό
aeweb

Μία υπέροχη βάφτιση στη Σκαλέτα του Ρεθύμνου στάθηκε η αφορμή για να έχουμε και τα πρώτα κοινά τρυφερά ενσταντανέ της Πάολας με τον εδώ και περίπου έναν χρόνο αγαπημένο της, Λάζαρο Βαφειάδη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στη λεβεντογέννα Κρήτη για να γίνει η νονά της μικρής Ευαγγελίας, κόρης των καλών της φίλων Αποστόλη και Κατερίνας Νικηφόρου και η ίδια έδειχνε πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Ντυμένη στα λευκά και με διακριτικό μακιγιάζ, η Πάολα εμφανίστηκε μαζί με τον αγαπημένο της Λάζαρο Βαφειάδη στο όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου για τη βάφτιση της μικρούλας και έδειξε να απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως πνευματική μητέρα της μικρούλας.

Όσο για τον σύντροφό της, βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της και έδειχνε πολύ περιοποιητικός και τρυφερός μαζί της. Για όσους δεν γνωρίζουν, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λάζαρος Βαφειάδης διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ενώ διατηρεί και καταστήματα εστίασης στην Κρήτη, έχοντας “χτίσει” τη δική του επιχειρηματική πορεία στο νησί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Η βάφτιση, μετά από την οποία ακολούθησε τρικούβερτο παραδοσιακό Κρητικό γλέντι στο οποίο τραγούδησε και η Πάολα, στάθηκε η καλύτερη αφορμή για να έχουμε και εμείς τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού που δείχνει εδώ και έναν χρόνο να μοιράζεται έναν μεγάλο έρωτα.

Papadakis Press – gossip-tv