Παντρεύτηκε ο γνωστός Χανιώτης κομμωτής, Βασίλης Μουντάκης [;] (φωτο)

Παντρεύτηκε ο γνωστός Χανιώτης κομμωτής, Βασίλης Μουντάκης [;] (φωτο)

Ο γνωστός Χανιώτης κομμωτής, Βασίλης Μουντάκης, του οποίου η προσωπική ζωή, είχε απασχολήσει έντονα στο παρελθόν, βιώνει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο.

Ο Βασίλης στις 6 Οκτωβρίου του 2022, αρραβωνιάστηκε την γυναίκα (δείτε εδώ), που όπως όλα δείχνουν, ήρθε στην ζωή του, πραγματικά για να μείνει.

Ο λόγος φυσικά, για την πανέμορφη Χανιώτισσα, Ειρήνη Βουγιουκαλάκη, η οποία όπως μαρτυρούν τα τελευταία στοιχεία, έγινε πλέον κυρία Μουντάκη.

Τι εννοούμε…;

Μια ανάρτηση του γνωστού κομμωτή, στα προσωπικά του προφίλ στα socila media τις τελευταίες ώρες, έβαλε… φωτιά στα σενάρια που φέρνουν το ζευγάρι, να ταξίδεψε στο μακρινό Λας Βέγκας, όχι απλά για… αναψυχή, αλλά και για να κάνει το “μεγάλο” βήμα στην σχέση του: να ενωθεί δηλαδή, με τα δεσμά του γάμου.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, “μαρτυρά” – επιβεβαιώνει το σενάριο, καθώς δείχνει τους δυο τους με… περιβολή γαμήλιας τελετής! Το ίδιο επιβεβαιώνουν, τόσο οι ευχές από τις οποίες έχει κατακλιστεί το συγκεκριμένο post, όσο και οι πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το kriti360.

Σε κάθε περίπτωση, το aera.gr εύχεται ολόψυχα βίον ανθόσπαρτον στο λαμπερό ζευγάρι!