Ο Παντελίδης… μίλησε!

Ο Παντελίδης… μίλησε!

Ο Παντελής Παντελίδης τραγουδά και κάνει πάταγο με τη νέα του επιτυχία, ωστόσο μέχρι χτες κανείς δεν τον είχε ακούσει να μιλά.

Ο τραγουδιστής έσπασε τη σιωπή του και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε για πρώτη φορά για την επιτυχία που γνωρίζουν τα τραγούδια του, αποκαλύπτοντας παράλληλα και άγνωστα στοιχεία της προσωπικότητάς του.

«Νομίζω η συνταγή είναι το πιο απλό πράγμα. Είμαι απλός και αληθινός. Νομίζω μόνο η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα μπορούν να τραβήξουν το κοινό και να αγαπηθείς από τον κόσμο. Είναι τα μόνα συστατικά που μπορούν επικρατήσουν» ανέφερε ο ίδιος.

Όσο για την επιλογή του να ανεβάσει αρχικά τα τραγούδια του σε βιντεάκια στο YouTube, γεγονός που αποτέλεσε το εισιτήριό του προς την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Επέλεξα τα social media γιατί πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ο πιο άμεσος τρόπος να αναδειχτείς. Από την άλλη είμαι σαν χαρακτήρας έτσι, δεν μου αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να ζητάω χάρες, ούτε να με βοηθήσουν, ούτε να με ακούσουν».

Τέλος, ο Παντελής Παντελίδης μίλησε για τις προσωπικές του αξίες, αλλά και για αυτά που τον εμπνέουν για να γράφει νέες επιτυχίες: «Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τις δικές του αξίες για να προχωρήσει τη ζωή του. Οι δικές μου αξίες είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη προς τον διπλανό σου. Τα τραγούδια είναι επηρεασμένα συνήθως από προσωπικές μου εμπειρίες, άλλοτε δικές μου και άλλοτε ανθρώπων που είχα την τύχη να μου ανοίξουν την καρδιά

https://www.youtube.com/watch?v=<a href="http://youtu.be/uz1uQjeNEGE">uz1uQjeNEGE</a>

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ