Παγόβουνο σε σχήμα… φαλλού στον Καναδά έγινε viral στο διαδίκτυο (φωτο)

Παγόβουνο σε σχήμα… φαλλού στον Καναδά έγινε viral στο διαδίκτυο (φωτο)

Viral έγινε ένα παγόβουνο σε σχήμα… φαλλού. Το απαθανάτισε ο φωτογράφος Ken Pretty από την πόλη Dildo του Καναδά. «Νομίζουν ότι έχει γίνει photoshop. Μπορώ να σας πω είναι αληθινή», σημειώνει ο ίδιος.

Viral έγινε ένα παγόβουνο που επιπλέει κοντά στις ακτές του Καναδά, καθώς έχει σχήμα… φαλλού! Το παράξενο αντικείμενο απαθανάτισε ο φωτογράφος Ken Pretty, ο οποίος κατάγεται από τη μικρή πόλη Dildo, ενώ σημειώνει ότι δεν πείραξε τις φωτογραφίες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος στα social media, το παγόβουνο που σχηματίστηκε στα ανοικτά της ανατολικής ακτής του νησιού Νέα Γη του Καναδά μοιάζει με φαλλό.

Ο Pretty είπε ότι η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή που πολλοί υπέθεσαν ότι η εικόνα είναι ψεύτικη. «Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή. Νομίζουν ότι έχει γίνει photoshop. Μπορώ να σας πω είναι αληθινή», σημειώνει ο φωτογράφος σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο ίδιος αναφέρει στα social media ότι μιλάει με δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο, ενώ αναρτά δημοσιεύματα με τις διάσημες πλέον φωτογραφίες του από πολλές χώρες.