Π. Ζήνα: Έκλεισα τον 3ο μήνα και είμαι πολύ ευτυχισμένη!

Π. Ζήνα: Έκλεισα τον 3ο μήνα και είμαι πολύ ευτυχισμένη!

Την πιο χαρούμενη φάση της ζωής της διανύει η Πέγκυ Ζήνα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι.Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός Γιώργος Λύρας, πλέον σε πελάγη ευτυχίας με το νέο της εγκυμοσύνης. 

“Είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People” η τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν έχει πάρει πολλά κιλά, λόγω εγκυμοσύνης. “Δεν έχω πάρει πολλά κιλά. Μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα και είμαι ανά μήνα και κιλό”, ανέφερε.

Προσέχει τη διατροφή της; “Είπα να τη χαρώ αυτήν την περίοδο της ζωής μου, αλλά ευτυχώς ο μεταβολισμός μου είναι καλός, οπότε πάμε καλά. Άλλωστε, αυτή η περίοδος είναι η μόνη για μια γυναίκα που δεν την νοιάζει αν παχαίνει και που όσο παχαίνει, τόσο πιο όμορφη αισθάνεται”. 

Η Πέγκυ και ο σύζυγός της είχαν βρεθεί μαζί και στην πρεμιέρα του “Greek Idol”, όπου η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε τα νέα της τραγούδια. Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε λίγο πριν την έναρξη του show.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ