Π.Τρικαλιώτη: Περιμένω το μωρό μου… αλλά δεν έχω καθόλου χρήματα

Π.Τρικαλιώτη: Περιμένω το μωρό μου… αλλά δεν έχω καθόλου χρήματα

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Πέγκυ Τρικαλιώτη και η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Made In Star» για το μωρό που εκείνη και ο σύντροφός της, Θανάσης Δόσης, περιμένουν σε λίγους μήνες.

«Είμαι έγκυος και είμαι ακόμα στην αρχή, πάω προς τον πέμπτο μήνα… Είμαι καλά και “χτυπάω ξύλα” και κάνω το σταυρό μου, προσπαθώ να είμαι ήρεμη» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Δε μου επιτρέπεται να είμαι στην τσίτα. Πρέπει να είμαι συνέχεια πολύ χαλαρή και ήρεμη και επίσης πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη σού παίρνει και όλη την ενέργεια. Έτσι νιώθω, σε εμένα έτσι λειτουργεί, με κατευνάζει».

Ωστόσο, η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε πως περνά μια δύσκολη περίοδο, καθώς είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που μένει χωρίς χρήματα μιας και είναι άνεργη. «Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα γιατί είμαι άνεργη. Δε δουλεύω και πάντα έκανα μια δουλειά που δεν είχα χρήματα στην τράπεζα, ήμουν “μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει”. Αυτό το διάστημα πραγματικά δεν έχω καθόλου χρήματα και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου τα τελευταία είκοσι χρόνια, δεν ξέρω πώς είναι αυτό».

Όπως όμως λέει… «τα εγκατέλειψα όλα γιατί ήταν μια ξαφνική εγκυμοσύνη. Πολύ χαρμόσυνη. Δε γινόταν να κάνω αλλιώς. Μας ήρθε με πολλή χαρά και στους δυο. Απλώς πήρα τηλέφωνο τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί, τους εξήγησα όλο το ζήτημα, τους είπα πως αυτό για μένα είναι η απόλυτη προτεραιότητα, το καταλάβανε και έτσι αποχώρησα».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ