Ουρές αντιεμβολιαστών έξω από τα φαρμακεία για ένα rapid test

Ουρές αντιεμβολιαστών έξω από τα φαρμακεία για ένα rapid test

Ουρές αντιεμβολιαστών έξω από τα φαρμακεία για ένα rapid test

Από την άλλη ο Σταύρος μετά την επιβολή των νέων μέτρων σκέφτεται μήπως ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. «Εγώ προσωπικά δεν ξέρω γιατί θέλω να είμαι συνέχεια έξω. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνουμε όλοι» σημείωσε μιλώντας στο LIVE NEWS.

Όσο ο καιρός βαστάει, ο κ. Σπύρος θα συνεχίσει όπως λέει άνευ εμβολιασμού. «Ακόμα ο καιρός είναι καλός. Αντέχουμε κι έξω» σημείωσε.

Και κάπως έτσι η εικόνα έξω από τα φαρμακεία είναι αυτή με τους φαρμακοποιούς να χωρίζουν και σε δύο ουρές τον κόσμο που περιμένει.

«Γίνεται ένας χαμούλης» σημείωσε η φαρμακοποιός Άννα Ποργιώτη, ενώ η Δήμητρα Καρακάση πρόσθεσε: «Στα εφημερεύοντα φαρμακεία είχε παντού ουρές».

«Είδατε απ’ έξω την ουρά. Έχουμε χωρίσει σε δύο ουρές τα τρέχοντα του φαρμακείου και σε διαφορετική τα rapid tests» συμπλήρωε η φαρμακοποιός Αναστασία Ξηρού.

Ανώτατη τιμή είναι τα 10 ευρώ ενώ όλο και περισσότερα φαρμακεία παρέχουν πακέτα προσφορών αλλά και διενέργεια rapid test έναντι μόλις 5 ευρώ. «Κακώς υπάρχει ο ανταγωνισμός. Να μην ευτελίζεται η αξία του rapid και η δουλειά μας» πρόσθεσε η κυρία Ξηρού.

Αρνητές της λογικής

Την ώρα που 4 στους 10 συμπολίτες μας παραμένουν ανεμβολίαστοι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν πέρα από το εμβόλιο και την στατιστική.

Την ώρα που οι 9 στους 10 στις εντατικές είναι ανεμβολίαστοι, ο παραλογισμός συνεχίζεται στα σόσιαλ μίντια.

Χρήστης του twitter δημοσίευσε βίντεο με την νέα τραγελαφική θεωρία… αντιμετώπισης του κορονοϊού, το χάλκινο καλώδιο που σκοτώνει όπως λέει τον κορωνοϊό.

Η ανάρτησή αυτή έγινε την ώρα που επιχειρείται να αναχαιτιστεί η νέα έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας, με πάνω από 6.000 κρούσματα για πέντε συνεχόμενες ημέρες.

megatv