Ουρές αντιεμβολιαστών έξω από τα φαρμακεία για ένα rapid test

Ουρές αντιεμβολιαστών έξω από τα φαρμακεία για ένα rapid test

Από την άλλη ο Σταύρος μετά την επιβολή των νέων μέτρων σκέφτεται μήπως ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. «Εγώ προσωπικά δεν ξέρω γιατί θέλω να είμαι συνέχεια έξω. Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνουμε όλοι» σημείωσε μιλώντας στο LIVE NEWS.

aeweb

Όσο ο καιρός βαστάει, ο κ. Σπύρος θα συνεχίσει όπως λέει άνευ εμβολιασμού. «Ακόμα ο καιρός είναι καλός. Αντέχουμε κι έξω» σημείωσε.

Και κάπως έτσι η εικόνα έξω από τα φαρμακεία είναι αυτή με τους φαρμακοποιούς να χωρίζουν και σε δύο ουρές τον κόσμο που περιμένει.

«Γίνεται ένας χαμούλης» σημείωσε η φαρμακοποιός Άννα Ποργιώτη, ενώ η Δήμητρα Καρακάση πρόσθεσε: «Στα εφημερεύοντα φαρμακεία είχε παντού ουρές».

«Είδατε απ’ έξω την ουρά. Έχουμε χωρίσει σε δύο ουρές τα τρέχοντα του φαρμακείου και σε διαφορετική τα rapid tests» συμπλήρωε η φαρμακοποιός Αναστασία Ξηρού.

Ανώτατη τιμή είναι τα 10 ευρώ ενώ όλο και περισσότερα φαρμακεία παρέχουν πακέτα προσφορών αλλά και διενέργεια rapid test έναντι μόλις 5 ευρώ. «Κακώς υπάρχει ο ανταγωνισμός. Να μην ευτελίζεται η αξία του rapid και η δουλειά μας» πρόσθεσε η κυρία Ξηρού.

Αρνητές της λογικής

Την ώρα που 4 στους 10 συμπολίτες μας παραμένουν ανεμβολίαστοι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν πέρα από το εμβόλιο και την στατιστική.

Την ώρα που οι 9 στους 10 στις εντατικές είναι ανεμβολίαστοι, ο παραλογισμός συνεχίζεται στα σόσιαλ μίντια.

Χρήστης του twitter δημοσίευσε βίντεο με την νέα τραγελαφική θεωρία… αντιμετώπισης του κορονοϊού, το χάλκινο καλώδιο που σκοτώνει όπως λέει τον κορωνοϊό.

Η ανάρτησή αυτή έγινε την ώρα που επιχειρείται να αναχαιτιστεί η νέα έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας, με πάνω από 6.000 κρούσματα για πέντε συνεχόμενες ημέρες.

megatv