Ο ωραίος του Μες στην Καλή Χαρά αποκαλύπτεται…

Ο ωραίος του Μες στην Καλή Χαρά αποκαλύπτεται…

Ο ωραίος του Μες στην Καλή Χαρά αποκαλύπτεται…

Ξεκίνησε να δουλεύει σε μπαρ όταν μια υπεύθυνη πρακτορείου μοντέλων του πρότεινε να δοκιμάσει την τύχη του στο χώρο της μόδας. Από εκεί όλα άλλαξαν για τον Δημήτρη Λαγιόπουλο, που εδώ και τρία χρόνια, συμμετέχει στο «Μες στην Καλή Χαρά». 

Μιλώντας στο περιοδικό «Life & Style» για τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Alpha, ο νεαρός παρουσιαστής αποκάλυψε πως όλα προέκυψαν από ένα μήνυμα στο Facebook. «Από ένα μήνυμα στο Facebook, από έναν άνθρωπο τον οποίο δεν γνώριζα. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ όμως», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης. Μιλώντας για τον σκληρό κόσμο του μόντελινγκ, ο ίδιος είπε πως ποτέ δεν του έγινε ανήθικη πρόταση. «Ποτέ. Έχω φροντίσει να μη μου τύχει. Δεν είμαι αγενής, αλλά δείχνω εξαρχής τα όριά μου. Φυσικά και με έχουν καλέσει σε σπίτια και σε πάρτι αλλά ευγενικά αρνήθηκα. Είναι φανερό για ποιον λόγο σε καλεί κάποιος στο σπίτι του».

Το πρώην -πια- μοντέλο και νυν παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα στοιχεία εκείνα που θέλει σε μια γυναίκα. «Θέλω να έχει δυνατό χαρακτήρα, προσωπικότητα και πολλά ενδιαφέροντα. Δεν με νοιάζει να έχει απαραίτητα τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα, γιατί αυτό καταντάει πολλές φορές βαρετό. Μου αρέσει να έχει επιμελώς ατημέλητο στιλ. Μου αρέσει βέβαια να προσέχει τον εαυτό της αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να κάνει να ετοιμαστεί δύο ώρες».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ