Πρώτοι στο ηλεκτρονικό φλερτ οι Έλληνες

Πρώτοι στο ηλεκτρονικό φλερτ οι Έλληνες

Πρώτοι στο ηλεκτρονικό φλερτ οι Έλληνες

Μας αρέσει το φλερτ αλλά μάλλον φλερτάρουμε λάθος. Γιατί άλλο οι ηλεκτρονικοί έρωτες και άλλο οι κανονικοί και χειροπιαστοί….

Πρωταθλητές στο ηλεκτρονικό φλερτ αναδεικνύονται οι Έλληνες, ενώ η Αθήνα ανακηρύσσεται πανηγυρικά η πιο ερωτική πόλη του σύγχρονου κόσμου, σύμφωνα με μελέτη.

Η Αθήνα, εξαφανίζοντας κλισέ του ερωτισμού του Παρισιού ή της Ρώμης και παρακάμπτοντας την κρίση, εμφανίζεται πρώτη στη λίστα των πόλεων για… online γνωριμίες με βάση το πόσο συχνά ερωτοτροπούν ηλεκτρονικά κάθε μήνα τα μέλη ενός ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης του Badoo.com

Στην ίδια λίστα δεύτερη φιγουράρει η Μόσχα, ενώ η Ρώμη βρίσκεται στην 8η θέση και η Μαδρίτη στην 31η. Το Παρίσι κατατάσσεται στην 38η θέση, το Λονδίνο στην 57η, το Βερολίνο στην 79η και η Νέα Υόρκη μόλις στην 89η στη λίστα που περιλαμβάνει συνολικά 200 πόλεις από όλο τον κόσμο.

Οι ερευνητές κατέληξαν στην ιεράρχηση αυτή αναλύοντας 12 εκατομμύρια επαφές με στόχο τα φλερτ που έγιναν σε διάστημα ενός μήνα μεταξύ 108 εκατομμυρίων χρηστών που μιλούσαν μέσω διαδικτύου και ερωτοτροπούσαν ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα προχωρεί σε 25,7 ηλεκτρονικά ερωτικά “πειράγματα” τον μήνα, σχεδόν τα διπλάσια από τον μέσο χρήστη στο Ρίο ή την Πράγμα και πολύ μπροστά από τον μέσο χρήστη της γαλλικής πρωτεύουσας που φλερτάρει ηλεκτρονική 20,7 φορές τον μήνα.

techit.gr