Χανιά: Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Δημήτρη. Χρειάζονται 100.000 ευρώ (video)

Χανιά: Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Δημήτρη. Χρειάζονται 100.000 ευρώ (video)
aeweb

Για ακόμα μια φορά όλος ο κόσμος ενώνετε τον μικρό Δημήτρη από τα Χανιά.

Ο γιος της γνωστής αρθρογράφου, Ιωάννα Ροζάκη, χρειάζεται να νοσηλευθεί στην εξιδανικευμένη ερευνητική κλινική της Μεγάλης Βρετανίας Great Ormond Street Hospital, με το κόστος να ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Το πεντάχρονο αγγελούδι της, ο Δημητράκης της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό και ασυνήθιστο όπως φαίνεται- για τα ελληνικά ιατρικά χρονικά πρόβλημα, γεγονός που απαιτεί να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στο εξωτερικό.Η οικογένεια όμως δυστυχώς δεν διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα για το ταξίδι της ελπίδας, όπως η ίδια το χαρακτηρίζει.

Χαρακτηριστικά, η Ιωάννα σημειώνει: Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικος και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομαδων.

Μολις γεννήθηκε Αμέσως διασωληνωθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκηλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμεσεις, που άλλοτε γύριζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κομματωδη κατάσταση, μεταγγιζεται και τρώει παρεντερικα και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά.

Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματεμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται εξιδεικευμενο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επειγη να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομειο της Ευρώπης.

Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000 ευρω. Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 Δικαιούχος η Μαμά του Δημήτρακη. Ροζακη Ιωάννα.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική ξεκίνησαν να στήνουν κουμπαράδες για να μαζευτούν τα χρήματα της νοσηλείας.