Ολική επαναφορά για τον Μάικλ Ντάγκλας

Ολική επαναφορά για τον Μάικλ Ντάγκλας

Ολική επαναφορά για τον Μάικλ Ντάγκλας

Ολική επαναφορά για τον αγαπημένο ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στον λάρυγγα, αρχίζει να ξαναπαίρνει τα πάνω του.

 Το αποδεικνύουν αυτό και οι φωτογραφίες του από τις διακοπές του στη Χαβάη, στις οποίες εμφανίζεται να έχει πάρει κιλά και να δείχνει πιο υγιής σε σχέση με το πώς ήταν πριν από λίγες εβδομάδες. Ο 66χρονος ηθοποιός έδειχνε ευτυχισμένος και απόλαυσε τη θάλασσα παρέα με τη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τα δύο τους παιδιά. Ο Ντάγκλας μάλιστα επιχείρησε να κάνει και σερφ, ενώ όλη την ώρα η όμορφη γυναίκα του δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του και ήταν ιδιαίτερα προστατευτική μαζί του.

 

Μέσα του πάντως είναι σίγουρο ότι νιώθει μεγάλη αγωνία αφού μέσα στον μήνα θα υποβληθεί σε νέες κρίσιμες εξετάσεις, καθώς θα μάθει αν οι θεραπείες ήταν επιτυχημένες και αν το πρόβλημα στον λαιμό έχει εξαφανιστεί. Η Τζοούνς έχει αφήσει αυτή την περίοδο την καριέρα της και έχει απορρίψει πολύ καλούς ρόλους, καθώς θέλει να είναι συνεχώς πλάι στον άντρα της. Εκείνος πάντως ετοιμάζει δυναμικό come back, καθώς το καλοκαίρι σχεδιάζει να υποδυθεί τον διάσημο πιανίστα Liberace.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ