Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Τα Μάταλα γράφουν ιστορία και αυτό το καλοκαίρι, σε μία μεγάλη μουσική γιορτή.

Για τρεις ημέρες και.. νύχτες, ο χρόνος σταματά και αποκτά μία διάσταση ξεχωριστή: δημοφιλείς καλλιτέχνες ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 3 σκηνές του Φεστιβάλ: Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Dub Inc, Imam Baildi, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ησαΐας Ματιάμπα, Μύρωνας Στρατής, Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα, θα αποτελέσουν την πιο δυναμική, πολυδιάστατη μουσική σύμπραξη του καλοκαιριού.
Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Νεώτερα δυναμικά μουσικά σχήματα – Αlone Together, Everdie, Mojo Tooth, Sbaraquack, Alan Dalon- θα δώσουν τη δική τους, ξεχωριστή χροιά στις συναυλίες. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το Φεστιβάλ ο κατεξοχήν νοσταλγός της εποχής εκείνης και «ιντερνάσιοναλ πλέιμποι»… Tonis Sfinos!

Τα απόλυτο soundtrack για μοναδικά ηλιοβασιλέματα… αλλά και ανατολές ηλίου θα εξασφαλίσουν τα Tributes σε πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες -Doors (Moonlight Overdrive), Pink Floyd (Backtrackin’)- καθώς και και ξέφρενα Dj sets! Και για τα ανήσυχα πνεύματα, προβλέπονται δημιουργικές δραστηριότητες σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβαλ: θεατρικά και άλλα εργαστήρια, παιδικές δραστηριότητες, και πολλές άλλες εκπλήξεις!
Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Θεατρικό παιχνίδι:
Πατάς στη γη κοιτάζεις τον ήλιο και ένα ελαφρύ αεράκι σου δροσίζει το σώμα. Λίγο χαμηλότερο το βλέμμα και το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού απλώνεται μπροστά σου. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης ξεδιπλώνονται με τις τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά στο φεστιβάλ των Ματάλων.
Ο Σπόρος σε συνεργασία με τη Μαρία Βασιλάκη.
Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
TRASH MUSIC STALL: δημιουργήστε μουσικά όργανα κάνοντας ανακύκλωση
Eλάτε να βρείτε το”Trash Music Stall “στο πάρκινγκ της παραλίας. Είναι ένα μέρος για παιδιά και ενήλικες, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μουσικά όργανα από κοινά οικιακά σκουπίδια. Μπορείτε να μάθετε πόσα αντικείμενα καθημερινής χρήσης μπορούν να παράγουν ενδιαφέροντες ήχους και πόσο εύκολο είναι να ψυχαγωγηθείτε με μηδενικό κόστος, απλά με την ανακύκλωση! Ακολουθείστε το αριθμημένο εγχειρίδιο που παρέχεται για ανακυκλώσιμα υλικά όλων των ειδών, σε μουσικά όργανα τα οποία μπορείτε να πάρετε μαζί σας και να φτιάξετε την δική σας “ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ή να συμμετάσχετε στην δική μας μουσική ομάδα σκουπιδιών! Στο χώρο θα υπάρξει επίσης ζωγραφική σώματος και προσώπου! Δημιουργήστε μόνοι σας ή αφήστε εμάς να κάνουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό … και μην ξεχάσετε να αφήσετε τις εντυπώσεις και αναμνήσεις σας στους “πίνακες μηνυμάτων”. Δημιουργήστε και απολαύστε !!!
Όλα έτοιμα για το Matala Beach Festival 2015 Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Το Matala Street Painting είναι εδώ για να σηματοδοτήσει το πιο χαρούμενο, πολύχρωμο φεστιβάλ του καλοκαιριού! Την Κυριακή, 14 Ιουνίου, από νωρίς το πρωί, οι δρόμοι των Ματάλων θα μετατραπούν σε έναν τεράστιο καμβά, όπου ζωγράφοι –ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι, θα αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα σ’ένα πάρτι χρωμάτων που θα κατακλύσει όλο το χωριό.

Το Matala Street Painting διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων και σηματοδοτεί την έναρξη του Φεστιβάλ. Η συμμετοχή και τα χρώματα είναι δωρεάν, και οι «καλλιτέχνες» μας απλά θα φέρνουν μαζί τους τα πινέλα τους και… την καλύτερη διάθεσή τους. Επαγγελματίες, φίλοι των χρωμάτων και παιδιά από όλο τον κόσμο, έχουν όλοι από ένα κομμάτι του δρόμου για να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να δημιουργήσουν ένα τεράστιο καμβά από την αρχή μέχρι το τέλος όλου του χωριού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κατερίνα Παναγάκη στο 694 7088432.

Το Matala Beach Festival,το πιο ζωντανό και πολύχρωμο φεστιβάλ του καλοκαιριού, ξεκινά με χρώματα και διάχυτη χαρά και συνεχίζει με αδιάκοπη, ξέφρενη και υπέροχη μουσική.

LINE- UP MATALA BEACH FESTIVAL 2015

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Παπαδόπουλος-Ζιώγαλας-Γιοκαρίνης
Dub Inc
Imam Baildi
& Alan Dalon // Doors Tribute (Moonlight overdrive)
Σάβββατο, 20 Ιουνίου 2015

Νίκος Πορτοκάλογλου
Tonis Sfinos
& Alone Together // Everdie // Pink Floyd Tribute
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Ησαΐας Ματιάμπα – Μύρωνας Στρατής
Κώστας Μπίγαλης – Πωλίνα
& Mojo Tooth, Croassroads, Sbaraquack
Η είσοδος για τις συναυλίες και τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη, ενώ το camping κοστίζει 9 ευρώ το άτομο (για το τριήμερο). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με μαγιό, πετσέτες, αντιηλιακά, την καλή σας διάθεση και να επιλέξετε πώς θα περάσετε το τριήμερο αυτό: είτε σε κάμπινγκ είτε σε δωμάτιο ή ξενοδοχείο, ο Δήμος Φαιστού έχει πληθώρα επιλογών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη αλλά και … κάθε budget! Οργανωθείτε έγκαιρα για τη διαμονή σας και απολαύστε ήλιο, Θάλασσα, Θετική Ενέργεια και Αδιάκοπη καλή μουσική!

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/matalabeachfestival και www.matalabeachfestival.org

zarpanews.gr