Οικονομόπουλος: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Οικονομόπουλος: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια αλλά και για την στιγμή που συγκινήθηκε σε συναυλία του.

Ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Νίκο Οικονομόπουλο προβάλλεται από τον ΑΝΤ1+ και τη Heaven.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», o τραγουδιστής μιλάει για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, κάτι που όπως είπε το θέλει.

«Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Και σ’ αυτό, ενώ εγώ έχω πρόγραμμα στην ζωή μου σε όλα, σ’ αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Όποτε θέλει ο Θεός. Δεν με πήραν και τα χρόνια», είπε αρχικά.

«Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Έχει χαθεί η μαγεία αυτή της… που εμένα αυτό μ’ αρέσει, το πιο ρομαντικό, το πιο παραδοσιακό. Γυναίκα είναι η ζωή, από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι, νομίζω τα λέει όλα αυτό. Εγώ πάντα σκέφτομαι το παρελθόν, εγώ ζω με το παρελθόν, το κουβαλάω. Και τις καλές στιγμές και τις κακές. Είδα τον πατέρα μου και τη μάνα μου και ξέρεις το μυαλό δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται. Ειδικά το δικό μου. Και ήθελα να το μοιραστώ κιόλας, για ποιο λόγο να κρυβόμουν. Έχω κανένα λόγο να κρύψω την συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Δεν έχει να κάνει με το η μαμά μου ή ο μπαμπάς μου. Ήταν οι άνθρωποι που μ’ έφεραν στη ζωή. Και γύρισα τον χρόνο πίσω και σκέφτηκα όλα αυτά που έχω ζήσει. Δεν είναι και λίγα», είπε για την στιγμή που συγκινήθηκε στην συναυλία του στην γενέτειρά του την Πάτρα.

gazzetta.gr