Οι viral νοσοκόμες της αιμοδοσίας στο ΟΛΑ: Μας στεναχώρησε που είδαν σεξιστικά το σποτ

Οι viral νοσοκόμες της αιμοδοσίας στο ΟΛΑ: Μας στεναχώρησε που είδαν σεξιστικά το σποτ

Viral έγινε στα social media το διαφημιστικό σποτ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με στόχο να παρακινηθούν οι πολίτες ώστε να γίνουν αιμοδότες. Σε αυτό εμφανίστηκαν, δύο πανέμορφα κορίτσια, ως σέξι νοσοκόμες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ματούλα Μονιού, που βρέθηκαν στο πλατό του «Όλα» το βράδυ της Τρίτης.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το σποτ βρίθει σεξιστικών σκηνών και ότι προσβάλλουν το έργο των νοσηλευτών.

«Δεν φανταζόμασταν αυτές τις αντιδράσεις! Γιατί έχουν υπάρξει και άλλα σποτ με σέξι νοσοκόμες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλος αυτός ο ντόρος!», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει το σποτ λίγο χιουμοριστικό. Γιατί η διαδικασία είναι σοβαρή από μόνη της…Ξαφνιάστηκα από τις αντιδράσεις. Ήταν λίγο ακραίο. Και λίγο σκληρά αυτά που ακούστηκαν. Μας χαρακτήρισαν πορνοστάρ».

Η Ματούλα Μονιού, τόνισε: «Εγώ στεναχωρήθηκα για τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που ένιωθαν ότι θίχτηκαν. Δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν!». Και πρόσθεσε: «Με στενοχώρησε που βρήκαν το σποτ σεξιστικό! Το είδαν με μία άσχημη ματιά. Οι δικοί μου άνθρωποι το είδαν πολύ θετικά. Μάλιστα και ο αδερφός μου που είναι νοσηλευτής το είδε εκπληκτικό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω το λειτούργημα του νοσηλευτή».

Τι οδηγίες είχαν για το σποτ; «Έπρεπε να ήμασταν αρκετά χαριτωμένες. Και διαχυτικές! Για να μην το πω; Ήθελαν να είναι χιουμοριστικό και σουρεαλιστικό!», είπε η Αλεξάνδρα που σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Πάντειο και εργάζεται ως μοντέλο.

Πού έγιναν τα γυρίσματα; «Στο κεντρικό νοσοκομείο αιμοδοσίας στην Κηφισιά», είπε η Αλεξάνδρα.

Γνώριζαν εκ των προτέρων για το κόνσεπτ; «Μας είπαν ότι το σποτ στην αιμοδοσία. Αλλά δεν μας είχαν πει ότι θα είμαστε σέξι νοσοκόμες», είπε. Και πρόσθεσε η Αλεξάνδρα: «Περισσότερο μας είχαν πει ότι δεν θα είναι η συμβατική νοσοκόμα. Αλλά δεν γνωρίζαμε όλο το κόνσεπτ!», είπε η Ματούλα.

Κρατική διαφήμιση ήταν αυτή; «Ναι κρατική διαφήμιση!», απάντησε η Αλεξάνδρα.

Ο γιατρός που εμφανίστηκε στο σποτ ήταν μοντέλο; «Ναι! Δεν ήταν κανονικός γιατρός. Αλλά στο γύρισμα τον περνούσαν για κανονικό γιατρό!», είπε η Αλεξάνδρα.

Υπήρξε αναστάτωση στο νοσοκομείο την ημέρα του γυρίσματος «Κάποιοι κοίταζαν λίγο περίεργα, αλλά δεν έγινε ο χαμός!», απάντησε η Ματούλα.

protothema.gr