«Οι άντρες πληρώνουν 1.300 δολάρια για να με αγκαλιάσουν – Καμία σχέση με το σεξ» λέει 43χρονη θεραπεύτρια… αγκαλιάς

«Οι άντρες πληρώνουν 1.300 δολάρια για να με αγκαλιάσουν – Καμία σχέση με το σεξ» λέει 43χρονη θεραπεύτρια… αγκαλιάς

Έχουμε ακούσει για πολλά ασυνήθιστα επαγγέλματα που έχουν ξετρυπώσει τα τελευταία χρόνια, αλλά να πληρώνεσαι απλά για μία αγκαλιά είναι κάπως περίεργο… Μία «θεραπεύτρια αγκαλιάς» μιλάει για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας ότι ένας κατάλογος τακτικών πελατών πληρώνει έως και 1.300 δολάρια για το… προνόμιο να την κρατούν στην αγκαλιά τους.

aeweb

Η 43χρονη Missy Robinson, λέει ότι η αγκαλιά βοηθά να «θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα» και επιμένει ότι οι υπηρεσίες της δεν έχουν καμία σχέση με το σεξ. «Δεν είμαι εργάτρια του σεξ και ποτέ δεν είχα προσπαθήσει οι πελάτες μου να κάνουν κάτι τέτοιο μαζί μου», είπε η Robinson στην Daily Mail, λέγοντας ότι βάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες να υπογράψουν συμφωνία πριν ξεκινήσει η… θεραπεία. Ως μέρος της συμφωνίας, τα γεννητικά όργανα και το στήθος πρέπει να καλύπτονται ανά πάσα στιγμή και είναι αυστηρά εκτός ορίων για επαφή.

Η Robinson, πρώην μπλόγκερ μόδας και δημοσιογράφος που εργάζεται ως θεραπεύτρια αγκαλιάς για μικρό χρονικό διάστημα, είπε ότι ορισμένοι από τους άντρες πελάτες της έχουν βιώσει στύσεις ενώ βρίσκονται στην αγκαλιά της, αλλά αυτό δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα. «Αν και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό, “στην θεραπεία αγκαλιάς” , μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν στύση και ντρέπονται, αλλά το αντιμετωπίζουμε με ώριμο τρόπο», αποκάλυψε.

«Το άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικό, αλλά το αφήνουμε εκεί». Η μελαχρινή καλλονή, που υπηρέτησε στον αυστραλιανό στρατό, επιβεβαίωσε επίσης ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες της είναι άνδρες και πιστεύει ότι οι συνεδρίες τους έχουν βαθιά θεραπευτικά οφέλη.

«Γνωρίζω ότι οι άντρες είναι συχνά αυτοί που χρειάζονται υπηρεσίες όπως αυτή για υποστήριξη της ψυχικής υγείας τους», δήλωσε ο Robinson, υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη αφής επιδεινώνει τη μοναξιά και μπορεί να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το δάγκωμα των νυχιών κα.

Ωστόσο, η Robinson αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε μια γυναίκα πελάτη που χρειαζόταν απλώς μια «αγκαλιά με τη μαμά». «Με πήρε τηλέφωνο αφού ο επί δυόμισι χρόνια φίλος της την άφησε χωρίς εξήγηση», θυμάται η 43χρονη. «Ήταν συντετριμμένη… και δεν είχε φίλους ή οικογένεια στην περιοχή. Οπότε πήγα κοντά της» , μεταδίσει η nypost.

Η επαγγελματίας «αγκαλιάς» παρομοιάζει τις δεξιότητές της με αυτές μιας μασέρ. «Λειτουργώ σαν θεραπευτής μασάζ με κάποιους τρόπους, χρησιμοποιώντας την αφή ως τρόπο για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακουφιστούν από τον πόνο τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο και η πύλη στη συναισθηματική μας ικανότητα. Μερικοί άνθρωποι μισούν την ιδέα να μας αγγίζουν, αλλά όλοι στην πραγματικότητα το χρειαζόμαστε», είπε.

Και προσφορές για όσους δεν αντέχουν οικονομικά…

Για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τέσσερα ψηφία για μια αγκαλιά, η Robinson προσφέρει μια σειρά από φθηνότερα πακέτα.

Χρεώνει 65 δολάρια για μια συνεδρία αγκαλιάς 1 ώρας, αλλά το πιο δημοφιλές πακέτο της είναι μια συνεδρία αγκαλιάς και γεύμα διάρκειας 2 ωρών, που θα κοστίσει στον πελάτη 195 δολάρια. Για 1.300 δολάρια, η Robinson θα κρατήσει στην αγκαλιά της όλο τον βράδυ τον πελάτη.

newsbeast.gr