Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια

Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια

Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια

Μια εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας έχει ξεκινήσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «The Demi and Ashton Foundation» με στόχο την προστασία των ανήλικων παιδιών. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στην καμπάνια με όνομα «Real Men Don’t Buy Girls» (Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κοπέλες).

Sean Penn, o Jaime Foxx, o Bradley Cooper, η Jessica Biel, η Sofia Vergara, ο Ben Stiller, ο Gerard Butler, ο Justin Timberlake και η Eva Longoria, είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα που συμμετέχουν στη νέα καμπάνια που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε για λογαριασμό του ιδρύματος που διατηρούν η Demi Moore και ο Ashton Kutcher.

Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε την εκστρατεία μετά από ένα ταξίδι του Kutcher στην Καμπότζη, όπου έμεινε άφωνος από τα όσα είδεΟι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια αναφορικά με την εκμετάλλευση των παιδιών. «Έβλεπα 6 και 7 χρονών κοπέλες να βιάζονται για το κέρδος. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εγώ δεν κάνω τίποτα γι’ αυτό», είχε πει ο ίδιος.

Το ζευγάρι ψάχνοντας περαιτέρω το θέμα ανακάλυψε ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες 100.000-300.000 παιδιά γίνονται σκλάβοι και πωλούνται για το σεξ, ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο κοπέλες παγκοσμίως είναι μπλεγμένες στην πορνεία.

https://www.youtube.com/watch?v=2n5jazoLQrM

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ